bir istisna yaptım okumayan 3 arkadaş vardı onları listeden si,ldim en son seni ekledim lütfen düzenli okursan sevinirim canım bir haftaya liste biter zaten sana da Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin sıran geldiğinde sana da okuruz canım aramıza hoş geldin secido arkadaşımıza da okumuşsun ALLAH RAZI OLSUN hergün sıradaki arkadaşa en az 600 tane okumak gerek diğer arkadaşlarım çok çok okuyorlar gönüllü okuyorlar isteğe bağlı yaniMerhaba canım biz de bebek icin tedavi görüyoruz dua listesine katilmak istiyorum beni de eklermisin secido arkadasimiz icin 500 adet aldim
Amin insallah canim Allah razi olsunbende secido için 750 tane okumuştum... secido 6 yıl önce bende tüp bebek yollarından geçtim ALLAH hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..... ilk denemende sonuç alırsın
İnşaallah canım ben de kpss ye çalışıyorum seneye gireceğim sen bu sene mi gireceksinArkadaşlar bende dileğimi yazayım...Maddi ve manevi sıkıntılarımın tez zamanda sona ermesi...KPSS sınavından iyi puan alarak atanmak istiyorum...Tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM9 -10 -11 -12 arkadaslara 1000 ekle
EL KÂDİR : Kadir [ İstediğini istediği gibi yapmaya gücü yeten ]
Günde Zikir Sayısı : 305 – İstediğini yapmaya gücü yetirmek
Ya Kadir ismini zikreden arzu ettiği her şeyde muvaffak olur. Hasta olan şifaya kavuşur. Her abdest aldıktan sonra 100 defa okuyan düşmanına karşı zafer kazanır.
LİSTEMİZ
...................................secido arkadaşımızın okuması başladı tüp bebek tedavisi oluyor Rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı sevgili saygılı evlatlar nasip etsin kucağına bebeğini alır inş amin.....
1.pınark0404.........>1100
2.aaynaa................>700
3.IRMAK10............>1000
4.tubatesbih...........>750
5.mlkem................>600
6.ozgecan19...........>700
7.damla_22............>1000
8.whitepearll.........>1000
9.secido.................>600
10.Debusi..............>750
11.synulox.............>750
12.svd1910.............>1000
13.arzm61..............>
14.btlsrdr..............>
15.Nara87.............>
16.eysanbaran.......>700
17.gulbera.............>500
toplam:11.150 secido arkadaşımızın okuması bitti inşallah tüp bebek tedavisi başlar ve hayırlı zamanda hamile olup hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı evlatları olur hepinizden ALLAH RAZI OLSUN
evet canımaynı anda düzenlemişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?