Amin insallaharkadaşlar yarın okumalarımız başlıyor sırası gelen arkadaşımıza hemen geçeceğim 10.000 okuma başlayınca diğer arkadaşa geçeceğim okumalarımızı itinalı yapalım giremeyeceğiniz zaman belirtin ya da daha önceden okuyun kimse kimsenin hakkına da girmemiş olsun hem bu okumalar gönüllü ve karşılıksız olduğundan daha da sevap ve daha da önemli olacağını düşünüyorum Rabbim şu 3 aylarda dilek kapılarımızı açsın ve hayırlısıyla dualarımız kabul olsun dileklerimiz tez zamanda bizi bulsun
Amin canım aminAmin insallah
evet canım ben bölmedim daha kısa olduğundan hemen okunuyor zaten sonunda da 1 fatiha 3 ihlas okuyup duamızı tamamlarsak faydası olur diye düşünüyorum16 kisiyiz herkese 625 dusuyor o halde demi
Arkadaşlar Günaydın geç dönüş yaptığım için özür diliyorum hepinizden maddi sıkıntım var ve zor günler geçiriyorum hepinize çok teşekkü ederim Allah dualarımızı kabul buyursun.
aaynaa pınarın gönlündeki dilekler için 750 tane okudum ALLAH kabul etsin
Allahım en kısa zamanda sıkıntı ve borçlardan kurtulmanı nasip eder inşallah bende okudum senin için 700 adet Allah yardımcınız olsun
eklerim bugün başlatacağım zaten listeyiYeni gördüm kaçırdım galiba, mümkünse beni de alabilir misiniz????
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa pınarın gönlündeki dilekler için 750 tane okudum ALLAH kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?