- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Olabilir aslında benim fikrimce hem duaya ihtiyacımız var cnmkızlar iki arkadaş listeye girmek istiyor sizin de izniniz olursa listeye ekleyeceğim ne dersiniz daha da kimseyi almayız liste bitene kadar listeye
sağol canımOlabilir aslında benim fikrimce hem duaya ihtiyacımız var cnm
Bence eskilere de okurlar mesela günde iki kişiye okurlar öyle olurkızlar listenin ortalarına doğru geldik sonradan sizleri de alayım ama diğer arkadaşlarım da ne der hak geçmesin onlar da bir şey demez ama düzenli okumalarınızı yapmanızı isterim onlar da bir şey demezse ...konuyu izlemeye alırsınız
geçmiş olsun tez zamanda sağlık sıhhat diliyorumA arkadasimes veSealand için okudum.Rabbim dualarinizi kabul etsin.kusura bakmayın arkadaşlar eşim acil ameliyat oldu da o bakımdan geç kaldım.helal edin.
çok geçmiş olsun canım umarım eşin iyidir sen nasılsın bebiş nasılA arkadasimes veSealand için okudum.Rabbim dualarinizi kabul etsin.kusura bakmayın arkadaşlar eşim acil ameliyat oldu da o bakımdan geç kaldım.helal edin.
gerçekten mi:) ay çok sevindim kpss için bana dua eder msin elif çok stresliyim bir de bebiş için ben de hepimize dua ediyorum ay çok sevindim sitede bir arkadaşım da rüyasında bana dua ettiğini görmüş Eyüp sultanda dua ettiğini kendine de bana da sonra gerçekten de gitti de bana da dua ettiaaynaa dua etmek için elimi açtığımda Rabbim seni getiriyor aklıma hep, sana özel olarak da dua ediyorum :)
Zaten Bebiş için dua ediyorum canım :)gerçekten mi:) ay çok sevindim kpss için bana dua eder msin elif çok stresliyim bir de bebiş için ben de hepimize dua ediyorum ay çok sevindim sitede bir arkadaşım da rüyasında bana dua ettiğini görmüş Eyüp sultanda dua ettiğini kendine de bana da sonra gerçekten de gitti de bana da dua etti
ay ALLAH razı olsun canım inş seninde duaların kabul olur hayırlarla canım kpss için de dua eder misin 1 haftadır çalışamıyorum 22 mayısta snavım varZaten Bebiş için dua ediyorum canım :)
Sealand için okudum
Sealand için okudum allah kabul etsin inşallah.
Sealand okudum :)
Sealand yani kendim icin************YA MUSAVVİR (336 KEZ)
Musavvir [ Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren ]***********
Amacına ulaşmak ve ifade etmek , zor işleri başarmak bir işte uzmanlaşmak içinnnnnnnnnnnnn.....
arkadaşımız Sealand için okumalarımız yapılıyor....
dileği; ALLAH'IN İZNİ VE HAYRIYLA GÖNLÜNDEKİ DİLEĞİ İÇİN DUALARIMIZI OKUYORUZ ARKADAŞLAR
1.@aaynaa==========>
2.@synulox========>
3.@Cilekkokusu12345===>
4.@EliffVvav===========>
5.@Papatya===========>
6.@arkadasimes=======>336
7.@Sealand===========>336
8.@IRMAK10==========>
19.@saridogan=========>336
10.@Bhydmlr==========>
11.@msgulerr==========>
12.@ariyana ==========>336
13.@meleek9090 =======>
14.@ebruli-- ===========>
15.@evtik==============>
16.@tubis2014==========>
17.@Zynpnz666=========>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?