LİSTE KALABALIK OLSA ASLINDA DAHA DÜZENLİ OKUMALARIN OLACAĞINA İNANIYORUM FAKAT BİR SÜRÜ DUA KONULARI VAR BİRÇOK ARKADAŞ BAŞKA KONULARDA DA DUALAR EDİYORLAR HZ. ALLAH KABUL ETSİN DUALARINI HAYIRLARLA İNŞ HEPİMİZ DUALARLA HUZUR BULUYOR VE MUTLU OLUYORUZ DUA EDEBİLMEK EN GÜZEL ŞEY ALLAH DUA ETMEMİZE İZİN VERİYORSA UMUT HER ZAMAN VARDIR DEMEKTİR
İNŞ CANIM DUA EDECEĞİMİZ O KADAR KONUMUZ VAR Kİ İSTEKLER BİTMEZ BİZ MUHTACIZ HZ. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN YENİ LİSTEYE YAZARIM İSMİNİ CANIM UMARIM KATILIM OLUR YA DA YENİ LİSTE HAZIRLAYALIM DENİREvet canım kalabalık olunca daha düzenli olur,
yeni listede olmam daha iyi olur diğer arkadaşlara okumadığımdan içim rahat etmezdi bu listede.
İnşaallah kabul olur dualarımız canım,
İnşaallah katılım olur canım ne kadar çok kişiden dua alırsak o kadar iyi hepimiz içinİNŞ CANIM DUA EDECEĞİMİZ O KADAR KONUMUZ VAR Kİ İSTEKLER BİTMEZ BİZ MUHTACIZ HZ. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN YENİ LİSTEYE YAZARIM İSMİNİ CANIM UMARIM KATILIM OLUR YA DA YENİ LİSTE HAZIRLAYALIM DENİR
EVET HAKLISIN CANIMİnşaallah katılım olur canım ne kadar çok kişiden dua alırsak o kadar iyi hepimiz için
okumalarını yaparsan sevinirim canım zaten sana geçtik en son arkadaşımızın da okumaları bitsinKızlar ben unuttmusum bu dua listesini :-(
Okudum cnm allah kabul etsin inşallah.......................Sealand (SEDA) arkadaşımızın dileği için okumalarımız başladı......................................
ALLAH'IN İZNİ VE HAYIRIYLA hayırlı eş ve hayırlı sağlıklı evlatlar tez zamanda inş amin
==================>YA HU<====================
1.aaynaa==============>
2.tubatesbih===========>
3.hasbeee=============>
4.Papatya=============>
5.damla_22============>
6.sema-aaa============>
7.nacis--===============>
8.Cilekkokusu12345======>
9.Sealand==============>
10.whiterose00==========>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?