tamam canım ona göre listesini hazırlayayım sen doktora gittin mi sema ne dedi doktor ben de adet günümü bekliyorum bakalım memuriyet için dua istedim sizden ama bebek de istiyoruz hayırlı ve sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inş aminÇilek kokusu cocuk icin dua istiyodu diye biliyorum..
Yumurtam catlamis.. Bakalim suan bekle aşamasında yi m.. İnşallah hamile olurum bu ay..tamam canım ona göre listesini hazırlayayım sen doktora gittin mi sema ne dedi doktor ben de adet günümü bekliyorum bakalım memuriyet için dua istedim sizden ama bebek de istiyoruz hayırlı ve sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inş amin
ALLAH SENİ DE SEVİNDİRSİN BİZİ DE CANIM TATLINI YERİZ İNŞ :d ders çalışırken iyi gelir bana da heheheheheYumurtam catlamis.. Bakalim suan bekle aşamasında yi m.. İnşallah hamile olurum bu ay..
Cilekkokusu12345 icin okudum
Allahin izniyle canim .. Düşüncesi bile mutlu ediyor insaniALLAH SENİ DE SEVİNDİRSİN BİZİ DE CANIM TATLINI YERİZ İNŞ :d ders çalışırken iyi gelir bana da hehehehehe
tatlılarımızı beklerizAllahin izniyle canim .. Düşüncesi bile mutlu ediyor insani
Tm canim sen nerdesin istanbulda mitatlılarımızı beklerizhamiş kaldığında canım
ay ben ankaradayım canım :)Tm canim sen nerdesin istanbulda mi
Keske burda olsaydin bol bol tatli yedirdim sana. Esim pastanede çalışıyoray ben ankaradayım canım :)
ay gerçekten mi????????????????? benim gibi tatlı seven birinin içine doğdu heralde neyse istanbula yolum düşerse yerizKeske burda olsaydin bol bol tatli yedirdim sana. Esim pastanede çalışıyor
1700 okudum, ,, allah razı olsun okuyanlardanda......................çilekkokusu1234arkadaşımızın dileği için okumalarımız başladı......................................
ALLAH'IN İZNİ VE HAYIRIYLA hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha evlatlar nasip etmesi için okuyoruz dualarımızı
==================>YA HU<====================
1.aaynaa==============>
2.tubatesbih===========>1700
3.hasbeee=============>1700
4.Papatya=============>
5.damla_22============>1700
6.sema-aaa============>1700
7.nacis--===============>
8.Cilekkokusu12345======>
9.Sealand==============>
10.whiterose00==========>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?