MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

ayna canım senin ettiğin dualar vel aldığın dualar yeter sana sıkma canını işin gücün rast gitsin inşallah

mlkem arkadaşımızın dileği:

gönlündeki dileği hayırlısıyla tez zamanda ALLAH gerçekleştirir inş amin

1.aaynaa------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
2.whitepearll----->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
3.Debusi------------>
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
6.Nara87------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
7.
akgUvercin------->
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.
IRMAK10-------->20 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
10.mlkem------------->10 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
11.btlsrdr------------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
12. monallisa_35--->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
13. yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
14.basbelasiyimm--->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
15.nazarnur------------>

KUMBARA(damla_22) 82 (100 OKUMUŞTU) 10 ESMA-1 9 esma
KUMBARA(monallisa_35) 100-26=74-9=65 10 ESMA -1 -1 8 esma
KUMBARA(mlkem) 13
kalan kumbarada: 134 17 ESMA

bu akşam mlkemin okumasını bitireceğim olmadı kumbaradan eklemeler yaparım az kaldı arkadaşlar listemizin bitmesine zaten

damla ve ırmak arkadssımıza okudum 13 ayetel kursi birer esmaül husna rabbim kabul etsin

damla ve ırmak arkadssımıza okudum 13 ayetel kursi birer esmaül husna rabbim kabul etsin
ALLAH KABUL ETSİN CANIM BİRAZ GERİDEN GELİYORSUN CANIM LİSTESİ BİTMİŞ OLANLARDAN ÇOK SIRADAKİNE OKU CANIM ÇÜNKÜ HERKES RAMAZAN BİTMEDEN OKUNMASINI İSTİYOR DUALARININ BAKALIM MLKEM İÇİN BU GECE YİNE BEKLEYECEĞİM YARINA YENİ ARKADAŞA GEÇECEĞİM

o zaman
yarın mlkemle ondan sonraki arkadasa okuyup girerim canım

3.Debusi------------>
7.
akgUvercin------->
9.
15.nazarnur------------>

KUMBARA(mlkem) 13

11.btlsrdr

dileği: ailemizdeki hastalara rabbimizin şifa vermesi, herkesin ömrünü sağlıkla geçirmeyi nasip etmesi ve hayırlısıyla sağlıklı, eli ayağı düzgün, imanlı, vatana millete anasına babasına hayırlı olacak bir evlat diliyorum . Amin.

12.
monallisa_35

dileği: kpss ye gireceğim hayırlısıyla atanmak istiyorum ve maddi manevi sorunlarımın Rabbimin izniyle son bulmssını istiyorum

13.
yaramaz_kiz

dileği: Cnm bnm benımde cocugum oluyor ama dusuk oluyor kan pıhtılaşmasi yuzunden onun icin dua edelim bnım ıcınde cnm

14.basbelasiyimm

dileği: Benim tuplerim tikali oodugu icin bebegim olmuyor malesef tup.bebektende olumsuz sonucu aldim maddiyat olarak suan devam edemiycem Allahim bana ve esime sifa versin ve kisa surede dogal yoldan hayirli saglikli evladima kavusmak istiyorum eger vesilem tup bebek olacaksada maddiyat icin kolaylik olsun insallah
“Allahım! Bütün işlerimin başı olan dinim konusunda hataya düşmekten beni koru! Yaşadığım şu dünyadaki işlerimin yolunda gitmesini sağla! Dönüp varacağım âhiretimi kazanmama yardım et! Hayatım boyunca daha çok hayır yapmama imkân ver! Her türlü kötülükten kurtulmamı sağlayacak bir ölüm nasip et!”Allahım! Günahlarımı, bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı, haddimi aşarak işlediğim kusurlarımı, benden daha iyi bildiğin bütün suçlarımı bağışla! Allahım! Ciddî ve şaka yollu yaptıklarımı, yanlışlıkla ve bilerek işlediğim günahlarımı affeyle! Bütün bu kusurların bende bulunduğunu itiraf ederim. Allahım! Şimdiye kadar yaptığım, bundan sonra yapacağım, gizlediğim ve açığa vurduğum, ölçüsüz bir şekilde işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahlarımı affeyle! Öne geçiren de sen, geride bırakan da sensin. Senin gücün her şeye yeter”Allahım! Verdiğin nimetin yok olup gitmesinden, lutfettiğin âfiyetin bozulmasından, ansızın vereceğin cezâdan ve senin gazabını üzerime çekecek her şeyden sana sığınırım.”

15.687403_igt

dileği: Bismillahirrahmannirrahim.
Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhamet
Allahım Mübarek ramazanı şerifin yüzü suyu hürmetine. Bilerek ve bilmeyerek işlediğim tüm günahlarımı affeyle. Aynı günahları işlememem için bana yardım et Yarabbim. Nefsimden sana sığınırım.
Allahım beni ailemi kötü gözlerden, nazardan, iftiradan kem gözden koru. Önce sağlık sihhat, sonra huzur mutluluk ver yarabbim .Altından kalkamayacağımız yükleri yükleme güzel Allahım. Gördüğüm ve görmediğim,bildiğim ve bilmediğim tüm kötülüklerden sana sığınırım. Sen koru Yarabbim.Rahmetini yardımını esirgeme üzerimizden.
Yarabbim gönlümden geçeni bilensin, gönlümden geçeni hakkımdan hayırlı eyle, lakin hayırlı değil ise gönlüme razı eyle. Hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbim. Ailemizin genişlemesini nasip et, onlara iyi ve sabırlı bir anne olmayı nasip et Güzel Allahım. Bizler ailemizi genişletmek için tekrardan evlat sahibi olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz Yarabbim, sen kolaylıklar ver. Sen sabır ver ve ümitsizliğe kapılmamamız için yardım et. Doğal yolla sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip et. Şayet tüp bebek bizim için hayırlı ise maddi kolaylık ver Yarabbim.
Güzel Allahım bu sayfaya dualırının kabul olması için giren bütün arkadaşlarımında dualarını hayırlıs ile nasip eylee. AMİNNNN

Sus gönlüm... Bütün bu susmalarına karşılık herşeyin Hayırlısının olacağına inanarak sus... Her susuşun bir cevap Olsun... Her susuşun sabrın olsun... Her susuşun ''DUA''n Olsun...'' Hz. Mevlana...

16.nazarnur

dileği:sağlıklı sııhhatli elli ayaklı hayırlı ömürlü evlatlar bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin rabbim benim duam bu

mlkemin okumasını biraz daha bekleyeceğim öğleden sonra yeni arkadaşa geçeceğim kumbaradaki okumalarla tamamlarız artık

687403 igt için 13 ayetel kürsi 1 esmA, nazarnur için 13 ayetel kürsi 1 esma okudum Rabbim dualarını kabul etsin amin

btlsrdr arkadasımız için 20 ayetel kürsi okudum canm esmayı kumbaradan alırmısın adet oldum da

özel günlerinizde sadece ayet okuyamazsınız onun dışında dua esma cevşen okuyabilir tesbih çekebilirsiniz

3.Debusi------------>
7.
akgUvercin------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.
15.nazarnur------------>

KUMBARA(mlkem) 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…