- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 37
15 numarali arkadas adetlıymıs okuyamıyomusAKŞAMA KADAR BEKLEYECEĞİM OKUMAYAN İKİ KİŞİYİ SON ARADAŞIMIZ OKUMAZSA LİSTEDEN SİLECEĞİM
perşembe temizleneceğim dedi ama buğun oldu cuma dün bir şey de yazmadı perşembeye kadar beklerim demiştim ona15 numarali arkadas adetlıymıs okuyamıyomus
Bilmem belki ısı cıktı aksama kadar gelmese gerekeni yaparsın cnm belki gelırperşembe temizleneceğim dedi ama buğun oldu cuma dün bir şey de yazmadı perşembeye kadar beklerim demiştim ona
yok sahura kadar da beklerim zaten ben sahura kadar ayaktayım belki yarına ertelerim yarın da çıtı çıkmazsa ama silerim listedenBilmem belki ısı cıktı aksama kadar gelmese gerekeni yaparsın cnm belki gelır
Bak oda olabilir bende sahurda sonrada ayakta yım cunku namazı bekliyomyok sahura kadar da beklerim zaten ben sahura kadar ayaktayım belki yarına ertelerim yarın da çıtı çıkmazsa ama silerim listeden
ALLAH KABUL ETSİNBak oda olabilir bende sahurda sonrada ayakta yım cunku namazı bekliyom
Tsk ederım cumle mizinkini de ınsALLAH KABUL ETSİN
ALLAH RAZI OLSUN 5. ARKADAŞA GEÇTİK CANIM3. Ve 4. Arkadaslara okudum Allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN 5. ARKADAŞA GEÇTİK CANIM
SAĞOL CANIMTmm cnm onuda okurum bugün yazarım
ALLAH RAZI OLSUN15 ayetel kursi 1 esma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?