Muradimiza insallah ermek üzereyiz ama...

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
Arkadaslar uzun zamandir ailelerin anlasmasi icin dualar ediyoruz uzun zamandir sözlenmeyi bekliyorduk neyseki allahimiza sükür aileler anlasdi gibi bisey yani cok az kaldi konusma oldu son bir konusma daha olcak snrada insalllah sözlencez ama bn cok mutsuzum bu aralar coook sik tartisir olduk birbirimizi cook kiriyoruz ister istemezde olsa, saygimizi yitirdik gibime geliyor, oda bunun farkinda gecen aksam telefonda konusuyordukda onada sordum neden böyle olduk diye gecen seneki gecirdigimiz kazadan sonra yasadiklarimizdan dolayi cok fazla stres icindeyiz aileler birbirine girdi herkes tek tek cikarken basamaklari biz 5 6 basamak birden atladik bu stres yüzünden oluyor diyor, ama cok üzülüyorum eskiden olsa kalbimi kirdikdan snra güller alirdi gönlümü almaya calisirdi simdilerde hiiic aklina bile gelmiyor hep stresi bahane ediyor yada eskiden aliyordum beyenmiyordun morelimide hevesimide kirdin ondan artik hediye faln alasim gelmiyor diyor ... offf offf napmaliyim ya dua edin benim icin allah rizasi icin ya

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Sohbet Bölümp başlığına taşınmıştır
Bilginize..

Back