Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Yaklaşık 10 gün önce Murad' ın C vitaminli yıkama jeli , C vitaminli gündüz bakım kremi ve peeling ürününü aldım ama 10 gündür yüzüm soyulmaya pul pul olmaya başladı.İnanılmaz derecede cildim kurudu ve kaşınmaya başladı..
Sizce ne yapmalıyım bu durumla karşılaşan var mı aranızda?
teşekkür ederim cevabın için , peki geçici bir şey mi acaba yani cilt alışınca normale dönecek mi yoksa hep böyle mi olcak..Verdiğim paraya yanıyorum şuan
teşekkür ederim cevabın için , peki geçici bir şey mi acaba yani cilt alışınca normale dönecek mi yoksa hep böyle mi olcak..Verdiğim paraya yanıyorum şuan
rica ederim cnm bu soyma işlemi cilt için çok yararlı bir işlemmiş o yüzden üzülme bence=) ölü deriyi kaldırıp sağlıklı deriyi getiriyo bu arada bol nemlendirici kullansan iyi olur bak kitaba baktım şimdi orda yazanları aktarıyorum
genç yaşlarda soyma işleminden faydalanmanız çok yerinde olucaktır hemen gözle görünür sonuçlar elde edebiliceğiniz bir adımdır bu işlem dolaşımı hızlandırır cildiniz olduğundan daha sağlıklı ve pembe göztericektir ince çizgileri yok etmeyi sağlar kırışıklıkları yok etmek için çok faydalıdır akne oluşumunu engeller hayatnız boyunca mutlaka uygulayaın
cnm kitapta 1 hafta gibi bir sürden bahsediyo acaba bu iyileşme sürecimi onu bilemedim:26: ama bol nemlendirici kullan ayrıca cildi içerden de nemlendirin diyor dr.murad bunun içinde bol su ve nar'ı öneriyo
merak edersen kitabın adı ''murad metodu'' ben yeni başladım çok faydalı bir kitap istersen alıp kendin incele ama yüzünün bu hali çok da rahatsız ettiyse bir cilt uzmanından yardım al cnm sevgiler =)
çok teşekkür ederim canım , bugün aldıgım eczaneye gittim de ordaki bayan sakın bırakma cok güzel bir ürün dedi , bakalım bir süre daha böyle giderse bırakırım artık;
görüşmek üzere , hoşça kal...
çok teşekkür ederim canım , bugün aldıgım eczaneye gittim de ordaki bayan sakın bırakma cok güzel bir ürün dedi , bakalım bir süre daha böyle giderse bırakırım artık;
görüşmek üzere , hoşça kal...
ben de gözenek arındırıcı jelini kullanıyorum ama pek bi değişiklik olmadı
umarım seninki işe yarar
yalnız cildine uygun bi nemlendirici ve güneş koruyucu mutlaka kullan
bu arada strawberry den alın kızlar yoksa çok pahalı
canım 3 ürün alana biri bedava geliyor zaten...Yıkama jeli 120, gündüz bakım kremi 195, peeling 120 ..ben toplam 315 verdim, peeling bedavaya gelmiş oldu..
canım 3 ürün alana biri bedava geliyor zaten...Yıkama jeli 120, gündüz bakım kremi 195, peeling 120 ..ben toplam 315 verdim, peeling bedavaya gelmiş oldu..