Sivilceli Ciltler Murad Acne Seti satıyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
37
Arkadaşlar yurtdışından aldığım murad acne giderici ürünlerinden aşağıdaki 3 tanesini satıyorum.Bi dönem yüzümde çok sivilce vardı.( dönemselmiş sıkıntıdan çıktı sanırım ama sonra geçti )onun için almıştım ama geçince kullanmama gerek kalmadı ayrıca cildim çok yağlı olmadığı için kullanmam gerektiğini soylediler bu yüzden bende boşuna durmasın evde diye satıyorum.Çok az kullandım.Almak isteyen özel mesaj atabilirler.

*Clarifying Cleanser
Arındırıcı Temizleme Jeli
1 dakikadan az bir sürede, cildi tahriş eden bakterileri % 99.9 azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İçeriğindeki Triclosan ve Salicylic Asit ile cildinizi derinlemesine temizlemeye yardımcı olur. Böylece cildinizde yeni akne olusumlarını önlemeyi destekler.
Normalde 89 ytl ben 40 milyona veriyorum.

* Exfoliating Acne Treatment Gel
Lokal Akne Kurutucu Jel
Lokal olarak uygulanan Acne Spot Treatment, içeriğindeki Sülfür ile cildinizdeki akneleri yok etmeyi ve yeniden oluşumlarını engellemeyi destekler. Çinko oksit ile cildinizi rahatlatarak iltihaplanmaları engellemeye yardımcı olur.
Normalde169 milyona ben 60 milyona veriyorum.

*Blemish Spot Treatment
Soyucu Etkili Akne ve Akne Sonrası Leke Bakım Jeli
Yağlı cilt tipinde gözenekleri tıkayan bakterilerle savaşmayı ve akneleri ortadan kaldırmayı destekler. Retinol, Salisilik Asit ve Glikolik Asit içeren formülü ile gözenekleri derinlemesine temizlemeye yardımcı olur. Hidrojen Peroksit cildinizi kurutmadan temizlemeyi ve iyileştirmeyi destekler.
Normal fiyatı : 84 ytl ben 25 milyona veriyorum.

eczanelerde bu üçünün bir arada satıldıgı set var,üçü bir arada 110 milyon daha bugün sordum,sizin sattıgınız pek karlı olmuyor kısacası.

X