Münih e yeni gelin geldim. Kendime yeni yeni meşgaleler buldum. Türkiye de grafikerlik yapıyordum. Ve şu an Almancamı geliştirmekle meşgulüm. Fotoğrafçılıklada ilgileniyorum, yarı profesyonel makinemle avrupada çokta güzel fotoğraflar çektim. Münihte şimdi yapmak istediğim kına fotoğrafı çekmek. Ben Türkiye de kına gecemde kadın fotoğrafçı bulamadığımdan biraz sıkıntı olmuştu, çünkü kına gecem sadece kadınlar arasındaydı. Münih teki bu çevreye hakim olmadığımdan, görüştüğüm birkaç arkadaşım, benim türkıye de çektiğim sıkıntıyı yaşamış. Bende kına gecelerinde, gelin almalarda fotoğrafçılık yapmak istiyorum. Sadece kadınların olduğu bir ortamda kadın fotoğrafçı bana göre iyi bir fikir.
Ve en önemlisi kendime Münih te bir kına gecesi arıyorum, hiçbir ücret almadan. Haber bekliyorum sizlerden. :)))
selam ,mesajini okudum ve cok sevindim şubat ayinda ,kizlar arasinda kinam (bekarliğa veda partisi )olacak ..ve bende professionel birkac ressim hic fena olmaz derken,profiline rastladim bana ulaşirsan cok memnun olurum ,nevin ben ..
selam ,mesajini okudum ve cok sevindim şubat ayinda ,kizlar arasinda kinam (bekarliğa veda partisi )olacak ..ve bende professionel birkac ressim hic fena olmaz derken,profiline rastladim bana ulaşirsan cok memnun olurum ,nevin ben ..
merhaba canim keske NRW eyaletinde olsaydin benim programlarimda bana eslik ederdin.Hem kendini gelistirmis olurdun. Ben bayan dj olarak kina gecesi,nisan bir sürü organizede yer aliyorum.