Münevver’in ailesinden Cem Garipoğlu’nun intiharına ilk yorum

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Münevver Karabulut'u feci şekilde öldürmekten 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu, cezaevinde intihar etti. Garipoğlu’nun başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi. Karabulut ailesinden de intihara ilk yorum geldi: "Beklemiyorduk, tasvip etmiyoruz".

İSTANBUL - Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına mahkum edilen Cem Garipoğlu, Silivri 5 No'lu Cezevi'nde intihar etti.

Cem Garipoğlu'nun cesedi, infaz koruma memurları tarafından sabah 08.00'de, tek başına kaldığı 3'lü koğuşunda bulundu.

Cezaevi savcılığının yaptığı incelemenin ardından Garipoğlu'nun cesedi, cenaze aracına konuldu.

Jandarma eşliğinde Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nden çıkarılan cenaze, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Garipoğlu'nun cezaevinde 3'lü koğuşta tek başına kaldığı, kamera sisteminin ise koğuşun ortak avlusunda bulunduğu belirtildi.

KOĞUŞA KİMSE GİRMEDİ
Kamera görüntülerinde yapılan incelemede, koğuşa kimsenin girmediği görüldü.

Koğuşun en son 02.00'de kontrol edildiği, ilk incelemelerde olayın 02.00 ile 08.00 arasında olduğu tespit edildi.

BAŞINA POŞET GEÇİRİP, ÇAMAŞIR İPİYLE KENDİNİ BOĞDUGaripoğlu'nun koğuşundan aynı yerdeki diğer boş koğuşa geçtiği, başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.

‘İNTİHARI BEKLEMİYORDUK’Garipoğlu’nun intiharıyla ilgili Karabulut ailesinden de ilk açıklama geldi.

Münevver Karabulut'un amcası Hüseyin Karabulut, olayla ilgili fazla söylenecek sözleri olmadığını ifade etti.

Cem Garipoğlu'nun intihar etmesinin yeğeninin mezarında rahat uyumasını sağlamayacağına dikkati çeken Karabulut, "Çocuk mezarında nasıl rahat uyuyacak, bunca çekilenlerden sonra. Biz, Cem Garipoğlu'nun cezasını çekeceğini, intihar edeceğini beklemiyorduk. Bu, tasvip etmediğimiz bir olay" diye konuştu.

GENÇ KIZ VAHŞİ CİNAYETE KURBAN GİTMİŞTİ
Münevver Karabulut, 3 Mart 2009'da 17 yaşında Bahçeşehir'deki bir villada sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşi bir cinayete kurban gitmişti.

Karabulut'un öldürüldükten sonra başı testereyle kesilerek Etiler'de bir çöp konteynerine atılmıştı.

Cinayetten 197 gün sonra Eylül 2009'da teslim olan Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 18 Kasım 2011'de 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

NTV

Bence de biri öldürmüştür...

Onda kendini öldürecek yürek yoktur..

O anca başkasının canına kıyar, kıydıda!!

Biri öldürdü ise de Allah'ın sopası yok...Dün Münevver'e bugün ona...

Karabulut ailesinden de intihara ilk yorum geldi: "Beklemiyorduk, tasvip etmiyoruz".

hahhahhah totomla güldüm bu yoruma...
tasvip etmiyorlarmış
adam ölmüş neyi onaylamıyorsun be ( tabi öldüyse.... )

bu arada habere inanmıyorum ölen başkasıdır bunuda dışarı kaçıracaklardır
belkide kaçmıştır bile
bikere bi insan kendisini iple boğamaz
kendinden geçtiği an tekrar nefes almaya başlar
astı deseler neyse...
ayrıca tek başına kaldığı koğuşta çamaşır ipi ve poşetin ne işi var
ülkenin karışıklığında araya kaynatıp yurt dışına kaçırılabilir
dna istenmeli bence

utanmasalar nefesini tutarak öldü diyecekler

Evt ülkenin tam bu kadar karistigi zaman intihar etmesi dikkat cekici

kımse kendını boğamaz hele de bu şekılde nefessız kaldıkça tutamaz kendını çözer ipi reflex olur artık bırı yapmıs bunu bence

DNA ya bile güvenme o da şaibeli artık herşeyden şühpe eder olduk .. AAma haklısınız zamanlama manidar zaten medya baskısı sayesinde yakalanmıştı yıllar öncede şuan gündem farklı araya kaynattılar kesin .. Ya da biri bunu öldürdü cezaevinde .

İyi oldu diyerek kabalık etmek istemediklerinden tasvip etmedik diyordur.

İster kacirilmis olsun ister ölmüş olsun en sonunda zalimler Allah in azabindan kacamayacaklardir

kımse kendını boğamaz hele de bu şekılde nefessız kaldıkça tutamaz kendını çözer ipi reflex olur artık bırı yapmıs bunu bence
tavana asıp tabureyi itmediyse boğabileceğine inanmıyorum kendisini..dediğin gibi refleks olarak gevşetirdi ipi..

tavana asıp tabureyi itmediyse boğabileceğine inanmıyorum kendisini..dediğin gibi refleks olarak gevşetirdi ipi..
ya kaçırdılar ya bırı öldurdu bana bırıncı ıhtımal daha kuvvetle muhtemel gelıyor

ya kaçırdılar ya bırı öldurdu bana bırıncı ıhtımal daha kuvvetle muhtemel gelıyor
bu sorumluluğu kaçırma olayını göze alabilecek biri varmıdırki..olay gündemde bir olaydı çünkü..

bi insanın kendi o şekilde boğması mümkün değil bayılır nefes almaya devam eder , nefesini tutup intihar eden insanlar bile meditasyonla falan uzun ugraşlar sonucu beceriyomuş, biri boğmuş desem kimse girip çıkmamışa kamerada nasıl yaptıya çok şüpheli olay.

bu sorumluluğu kaçırma olayını göze alabilecek biri varmıdırki..olay gündemde bir olaydı çünkü..
ışid kobani derken cem garipoğlunun ölmesı kımseyı ırgalamaz zaten ya bızım gıbı ınanmazlar ya da ıyı olmus oh oldu derler başka seylere bakarlar

hemen konuya ilişkin sana mikrofon tutulması, ekranlara gelecek olmak da zor be ,
gerçek düşünceni ağız tadıyla söyleyemiyorsun...

beter olsun, ettiğini buldu .... demek varken;
sen tutup tasvip etmiyorum diyebiliyorsun...

tuhaf geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…