Bence de biri öldürmüştür...
Onda kendini öldürecek yürek yoktur..
O anca başkasının canına kıyar, kıydıda!!
Ya biri öldürmüştür ya da aile bir dolap çevirip öldü süsü verip kaçırmıştır ben başka bir ihtimal düşünmüyorum.biri öldürmüştür. malum cezaevinin içindede kendi kanunları var.
DNA ya bile güvenme o da şaibeli artık herşeyden şühpe eder olduk .. AAma haklısınız zamanlama manidar zaten medya baskısı sayesinde yakalanmıştı yıllar öncede şuan gündem farklı araya kaynattılar kesin .. Ya da biri bunu öldürdü cezaevinde .Karabulut ailesinden de intihara ilk yorum geldi: "Beklemiyorduk, tasvip etmiyoruz".
hahhahhah totomla güldüm bu yoruma...
tasvip etmiyorlarmış
adam ölmüş neyi onaylamıyorsun be ( tabi öldüyse.... )
bu arada habere inanmıyorum ölen başkasıdır bunuda dışarı kaçıracaklardır
belkide kaçmıştır bile
bikere bi insan kendisini iple boğamaz
kendinden geçtiği an tekrar nefes almaya başlar
astı deseler neyse...
ayrıca tek başına kaldığı koğuşta çamaşır ipi ve poşetin ne işi var
ülkenin karışıklığında araya kaynatıp yurt dışına kaçırılabilir
dna istenmeli bence
utanmasalar nefesini tutarak öldü diyecekler
tavana asıp tabureyi itmediyse boğabileceğine inanmıyorum kendisini..dediğin gibi refleks olarak gevşetirdi ipi..kımse kendını boğamaz hele de bu şekılde nefessız kaldıkça tutamaz kendını çözer ipi reflex olur artık bırı yapmıs bunu bence
ya kaçırdılar ya bırı öldurdu bana bırıncı ıhtımal daha kuvvetle muhtemel gelıyortavana asıp tabureyi itmediyse boğabileceğine inanmıyorum kendisini..dediğin gibi refleks olarak gevşetirdi ipi..
bu sorumluluğu kaçırma olayını göze alabilecek biri varmıdırki..olay gündemde bir olaydı çünkü..ya kaçırdılar ya bırı öldurdu bana bırıncı ıhtımal daha kuvvetle muhtemel gelıyor
ışid kobani derken cem garipoğlunun ölmesı kımseyı ırgalamaz zaten ya bızım gıbı ınanmazlar ya da ıyı olmus oh oldu derler başka seylere bakarlarbu sorumluluğu kaçırma olayını göze alabilecek biri varmıdırki..olay gündemde bir olaydı çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?