İğneli Epilasyon Münevver epilasyon (izmir - esra uzel)

kavunluvotka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
138
16
34
Kızlar merhaba izmirde iğneli epilasyon konusunda güvenebileceğiniz bir yer arıyorsanız size münevver epilasyonu öneriyorum. Kendisine gidip memnun kalmamış bir insan olamaz. Herşeyden önce güvenilir ve dürüst bir bayan. İzmirde doğru düzgün bir yer arayanlar başka yerlerde paranızı çarçur etmeyin... Hiç acımıyor diyenlere piyasanın altında fiyat verenlere itibar etmeyin...zaten esra hanımın annesi münevver hanım iğneli epilasyona yıllarını vermiş bir bayan...kızını da aynı profesyonellikte yetiştirmiş...gidip memnun kalan biri olarak esra hanımı şiddetle tavsiye ediyorum... Kıl tüy için kendinizi üzmeyin.özellikle yüz bölgesi için lazere bulaşmayın.tam tersine daha fazla artıp yayılmasın.iğneli bu işin tek çaresi...(bu arada var olan tüylerinizi bir ay kadar bir süre almamanız lazım ki tüyler alınacak kıvama gelsin... ) her türlü soruya açığım....istediğinizi sorabilirsiniz

merhaba... sizin iğneli yaptırdığınız bölgeler tamamen bitti mi şuan? kaç saat aldı toplamda bitmesi için? ben kollarımı 4 kere falan temizlettim, %30u belki gitmiştir ( bir de dakikası ne kadar acaba? teşekkürler şimdiden.

kendisine gidip memnun kalmamış tek insan ben olamam,sadece forumda yoktur bence..annesi hanımefendiyi bilemem bana kızı yaptı,ve yüzümde izler kaldı.kaşımın üstü delik deşik ki ben favorilere başlamıştım.kafasına göre bunlar da çok yayılmış diyip oraya da girdi,burda durdurmamam benim hatamdı.ama herkes bu kadar övmüş(ki bence kendi PR çalışması) olunca güvendim.insan parasıyla nasıl rezil olur onu görmüş oldum,sadece ince tüylerim vardı,cildim pürüzsüzdü ama şimdi delik deşik leke içinde.ve de söylediklerini de inkar ediyor hata kabul etmiyor.kulaktan dolma bilgilerle antibakteriyel ve madecesol gibi kremler kullandırıp o bir tercihti iz kalması beni bağlamaza getiriyor..
Çok merak ediyorum yok mu bunları denetleyen bir yer şikayetlerimiz aktarabileceğimiz yasal bir mercii,mahkemelerden önce

Merhaba ben vücudumda bir kaç bölgeye uygulama yaptırdım.. Tamamen bitti. Yüzde tek tük ince tüyler için ara ara gidiyorum. Rahatsız edici görüntü büyük oranda geçti. Hatta yakın zamanda randevu alıp başka bir bölgeme uygulama yaptırıcam. Emin olmak için isterseniz ufak bir bölgeye test amaçlı uygulama yaptırırsınız. Bostanlıda Aysel epilasyon var , alsancakta madam janine var , bir de hatayda ilayda güzellik salonu varmış orada gül hanım da iğneli epilasyon yapıyormuş...isterseniz buralara gidip bilgi alıp test amaçlı uygulama yaptırıp ona göre karar verebilirsiniz. Bence en güzel karar verme yöntemi birebir görüşüp , ufak test amaçlı küçük bir uygulama yaptırıp ona göre karar vermek.. Çünkü Epilasyonun sonucu kişiden kişiye çok değişken. Sevgiler...

Öncelikle siteye yeni üye olmuş bir arkadaş olarak sana buradan selamlarımı yolluyorum. Bizim gibi uzun süre üyeliği olan arkadaşlar yeni üye olmuş arkadaşlara karşı her zaman kabul edici ve anlayışlıyızdır. Gelelim. Yazdığınız konu hakkındaki fikirlerime. Burada hiç kimse kimseden para kazanmıyor arkadaşım. Ben bu kadına gittim, memnun kaldım ve seve seve memnuniyetimi paylaştım paylaşacağım da. Ben ki şu an izmirde bir yerde lazere gidiyorum onu da paylaştım. Her seansımda insanlara fikir vermesi için memnuniyetimi ve öemnuniyetsizliğimi belirten yorumlarımı seve seve paylaşıyorum... Güzellik uygulamalarının sonuçları kişiden kişiye göre değişir arkadaşım. Bana yapılan lazerin dozunu siz gidip benimle aynı ten rengindeki birine uygularsanız aynı sonucu almayabilirsiniz. İğneli epilasyon da aynı şekilde öyle...birinde leke kalırken diğerinde hiçbirşey kalmayabiliyor. Ben esra hamımdan çok mu çok memnun kaldım arkadaşım. Sen memnun kalmış olmayanilirsin. Kendisini de allah razı olsun bu sitede konyaya taşınmış olan bir arkadaşın tavsiyesi ile buldum. Aysel hanımı da denediğimi ancak sonuç alamadığımı belirttim ama ona gidip memnun olan kişiler de var. Hatta o kişilerden birisi de bu siteden arkadaşım. Kişiden kişiye göre değişiyor. Şimdi siz çıkmışsınız burada munevver epilasyonu ovdüm diye benım samimiyetimi sorguluyorsunuz.reklam yaptığımı söylüyorsunuz. Arkadaşım, benim profilimde bu siteye hangi tarihten beri üye olduğum yazılı.yaptığım yorumlar, paylaşımlarım, yorumlarım hepsi çatır çatır yazılı. Size bakınca ise 15 mart tarihinde üyelik aldığınızı ve siteye ilk girişte bu yorumları yaptığınızı görüyorum . Biz nereden bilelim sizin münevver epilasyona rakip olup yapılan olumlu yorumlardan rahatsız biri olmadığınızı? Çamur at izi kalsın tarzında yazı yazmadığınızı?

Neden reklam ticaret derdinde olalım arkadaşım? Bu zamana kadar bu forumda izmirde iğneli epilasyon adı altında sadece Aysel epilasyonun adı geçiyordu. Burada bu işi yapan başka insanlarda var demek suç mu oldu? Hatta başka arkadaşlarımdan bir iğne epilasyoncunun daha ismini duydum. O da bu işte çok iyiymiş.yakın zamanda onun da adını paylaşmak isterim eğer duyduğum kadar iyiyse...Memnuniyetimizi paylaşmak kötü mü oldu? Arayışta olan birilerine yardımcı olması için. Tecrübelerimizi yazmak reklam mı oldu? Bir zamanlar ben de arayış içindeydim.özelden çook insana gittikleri uzmanların isimlerini sordum. Ankaradaki bir epilasyoncuyu bile denemeyi düşündüm. Evet izmirde bu işi iyi yapan başka isimlerde var. Memnun kaldığım her hizmeti burada son nefesime kadar çatır çatır yazacağım hanım efendi (ya da beyfendi) artık kim yazıyorsa bu yorumları. Sizin memnuniyetsizliğiniz sizi ilgilendirir. Doğrudur belki de memnun kalmadımız.Bir daha gitmezsiniz olur biter. Ya da memnun kalmadığınızı daha insani bir dille paylaşırsınız olur biter. Ama siz bu forumda uzun süre üye olup, paylaşımları ortada olan birini reklam yapmakla suçlayamazsınız. Ben aman efendim biri çıkarda övüyorum diye beni reklam yapmakla suçlar diye İzlenimlerimi , duygularımı da mı paylaşmayacağım? Yaptığınız şey çok ayıp .
Ha bu arada bakın size bir teklifim var. Benım 1 hafta sonra münevver epilasyonda yüz bölgemde ve vücudumda uygulama yaptıracagım. Randevum var. Hadi sizinle buluşup münevver epilasyona gidelim. Siz memnuniyetsizliğinizi
Anlatın benim yanımda. Siz oradayken bana uygulama yapılsın. ( hani ben reklam yapıyormuşum ya güya) tamam mı? Hodri meydan. Sizden cevap bekliyorum. Özelden telefonlarımızı alıp buluşalım...

Sevgili kavunluvotka ,
Ben bu siteye konuyla ilgili yaşadığım olumlu ve olumsuz deneyimlerimi paylaşmak için üye oldum.Sen neden bu kadar saldırgan bir tavır içine girdin bilmiyorum anlayamadım.Sonuçta başlıkta reklam yapanlar uzak dursun diyor.Ben Aysel epilasyona da gittiğimi ve 3 seansta sonuç aldığımı da yazdım dikkatli bakarsan..fakat iz kalmamıştı.Burada yaşadığım deneyimleri yazıp paylaşıyorum hem olumlu hem olumsuz.Direk sana (ki bakmadım bile üye profilin ne zamandır var yorumların nelerdir) neden böyle bir ithamda bulunanayım.Benim yaptığım iki yorum var forumda ikisine de sen cevap vermişssin neden bu kadar kişiselleştirdin bilmiyorum ama yazdığım şeyleri lütfen kişisel algılama ben münevver epilasyonla ilgili yaşadıklarımı anlatmak istemiştim.Sana karşı herhangi bir şekilde kırıcı olduysam kusura bakma lütfen.
Ama ben de gerçekleri yazıyorum yaşadıklarımı anlatıyorum.Konuyla ilgili aradığımda esra hanım da senin gibi saldırgan bir tavır sergilemişti. gerçekten şu yazdıklarını okuyunca bir kez daha şok oldum.Yazıkki zaman ayırıp para harcayıp acı çekip iğneli epilasyona gittim büyük umutlarla.ve sonunda gördüğüm yüzümde geçmeyecek bir sürü iz ve asla yardımcı olmayan ilgilenmeyen epilasyonu yapan bir insan.Böyle bir durumda lütfen sen düşün ne yapardın?Ben de gitmeyi düşündüğüm için aradım esra hanımı belki bir çözümü vardır diye ama gelin göreyim bi bakalım demek yerine direk saldırıya geçti,yoktur öyle bişey olamaz..Düşün bu tavırdan sonra sen bana diyorsunki gel gidelim hodri meydan falan önce bi ne yaşadığımı anla.karşımda yardımcı olmak isteyen bir insan yokki düşmana saldırırmış gibi benimle konuştu telefonda.
Sen bakmışsın profilime,sadece bu konuyla ve merkezle ilgili paylaşımlarım olduğunu görmüşsün.aralıkta yaptırdım epilasyonu martta hala geçmeyince ve yardımcı olmak isteyen sorunu çözmek isteyen bir muhatap bulamayınca ben de üye olum sesimi duyurmak istedim.Herkesin özgür düşüncesi ve deneyimleri burda yazılıyor.kimse kimseyi yargılayıp itham edemez..Sen memnunsan devam et,benim profilimi de izlemeye devam et bakalım başka bir merkezin ajanı mıyım değil miyim nereleri övüyorum.Ama yılların böyle geçer şimdiden söylemeliyim.Çünkü karşında gerçekten olumsuz deneyim yaşamış bunu paylaşmış dürüst bir insan var.Zamanla görürsün diyip burda kapatıyorum konuyu.

Valla ben çok memnunum.iğnelide en önemli şey epilasyon sonrası oluşan kabuklara çok iyi bakabilmektir. Minimum düzeyde su değdirmek gerekli. Kabuklara haftalarca dokunmadan kabuklar kendi kendine dökülmeli... Şimdi sizin o yaralara nasıl baktığınızı bilmediğimiz için yorum yapmam da saçma.iyi bakılmayan kabuklarda iz kalma olasılığı çok yüksek çünkü. Kendimden biliyorum. İğneli lazer gibi değil çünkü. Ozaman siz şu an gittiğiniz yere devam edin hanımefendi.belliki alınmamış tüyün bile üç seansta bitmesinden rahatsız değilsiniz madem... Siz Memnunsanız sorun yok. Umarım bundan sonra dilediğiniz gibi bir yer bulursunuz.ama anladığım kadarıyla sizi memnun etmek zor. Ve siz epilasyon sonrası Kabuklanmalara nasıl bakılması gerektiğini bilmiyorsunuz pek anladığım kadarıyla çünkü bazı hassas yara izine meğilli ciltlerde bir çok iğneli epilasyoncu bepanten ve medacassol merhem ve kremlerini önerir.ancak Örneğin ben hiç kullanmadım ama zerre izim yok... Çünkü cildim hassas değil.çıkan sivilcem bile üçüncü gün gecer patlatsam sıksam oynasam bile. Vücumda yara izi kolay kolay kalmaz. Bazı ciltler tam tersiDir.bu sebeple bu kremler önerilebilir.bunu çoğu epilasyoncu önerir.Kulaktan dolma bilgiyle alakası yok bunun yani... Bilginize... Bence siz iğneli işini bırakın.boşverin... Sizin için daha iyi olur.

Son düzenleme:
O kabuklara benim kadar dikkatli bakacak insan sayısı gerçekten çok azdır,yüzüm pürüzsüz olduğundan iz konusunda çok hassas davrandım.Hatta Esra hanımın dediği süreden daha fazla bir süre su değdirmedim,bu konuda bi merakınız olmasın lütfen..İzler konusunda doktora da gittim aylarca geçmedikten sonra,ondan da bir sonuç alamadım henüz.Bu işte cilt hassas olsa bile önemli olan uygulamayı yapan kişinin tecrübesi,ona göre akım vermeli ve belirtmeli iz kalabilir diye uyarmalı.
Kulaktan dolma bilgiyle çok alakası var,kendi ağzıyla söyledi bunu birinin bir yakınından duyduğunu...Siz tabi bu diyaloglar kurulurken orda olmadığınızdan bilemiyorsunuz.Tamam siz de iz kalmadıysa bunu yazın ama benim yaşadıklarım sanki yalanmış gibi sorun bendeymiş gibi yorumlar yapmazsınız.İnsanları yanlışa yönlendirmeyin.Okuyanlar kararlarını verebilirler.
Önerilerinizi de kendinize saklayın.Ben yaşadıklarımı yazıyorum.Siz de kendi tecrübelerinizi paylaşırsınız.Memnuniyet konusu kişiden kişiye değişmez bir uzmanda..Birbirimizle laf ebesi gibi konuşmayı bırakırsak belki forumdaki kişilerde gerçekten yararlı bilgilere ulaşabilir.

Valla bu kadar zamandır ben esra hanımı tanıyorum, yaptığı işi bizzat biliyorum.randevu almak bile bu kadar zorken (bu demek oluyor ki işini düzgün yapıyor ki randevu saatleri çoğu zaman dolu ve daimi müşterisi olan bir hanım ) kadının hakkını hiç tanımadığım bilmediğim biri için yiyemeyeceğim. Size gayet yapıcı konuşuyorum, anlamaya çalışıyorum ve siz 'laf ebeliği' kalıbını kullanarak konuşmayı körüklemeye çalışıyorsunuz.hitap şeklinizden ve kurduğunuz cümlelerden zaten yapınız belli oluyor. Hani yazmışsınız ya ben derdimi sakince anlatmaya çalışırken esra hanım bana bağırdı çağırdı diye bir an belki şüphe duydum kendisinden acaba böyle birşey yaptı mı diye.ama şuan sizin bu üslubunuzu ve tavrınızı görünce esra hanımdan bir an için şüphe duyduğum için kendimden utandım. Siz sadece yaşadıklarınızı anlatmıyorsunuz.birini PR çalışması yapmak gibi bir lafla yaftalamaya çalışıyorsunuz.dolayısıyla böyle bir cümle kurarken kendisinden memnun kalan İNsanları da töhmet altında bırakıyorsunuz. Ben memnunum arkadaşım! Benim gibi zibilyon tane insan da memnun.sizin beğenmemeniz bu bayanın kötü olduğu anlamına gelmiyor.Sizin işlem sonrası yaralarınıza ne kadar iyi bakıp bakmadığınız her zaman muallakta kalan bir konu olarak kalacak. Şimdi şöyle iyi baktım böyle iyi baktım diye söylemeniz sizin hatasız veya uzmanın çok hatalı olduğu anlamına gelmez. Eğer tartışma tarafsız yapılıyorsa, siz uzmanı tarafsızca eleştiriyorsanız ozaman sizin payınıza düşen kısmı kim tarafsızca eleştirebilir? Yorum yapabilir? İşlem sonrası siz ne yaptınız ne ettimiz kim bilebilir? Koca bir sıfır... İşte bu yüZden bu noktada memnuniyet ve beklentilerin karşılanması kişiden kişiye değişebilir.
Ben aynı platformda ve aynı algıda konuşabildiğimize inanmıyorum.bu yüzden bu konuyu kapatıyorum. Uğraşmak istemiyorum bu daha fazla. Herkesin yeterince kendine göre işi gücü var. Altı üstü bir başlık açıp , memnuniyetimi paylaştım. Pişman oldum. Ne PR ciliğimiz , ne laf ebeliğimiz , ne de yanlışa yönlendirmemiz kaldı. Çok ayıp.sizi kınıyorum...
Paylaşmakta özgürsünüz, hiç şüphesiz memnun kalmamış olabilirsiniz ancak dile getiriş şekliniz ve başkalarını da içine alırcasına kurduğunuz cümleleriniz ve başlığı açan kişinin yani benim insanları kandırmak amaçlı bu başlığı açmış imalı cümleleriniz hiç hoş değil.

. Bu forumda tartışmaların yorumların bir seviyesi vardır. Lütfen buranın atmosferini bozmayın. Evet memnuniyetsizliğinizi ve tecrübelerinizi paylaşmakta tabili özgürsünüz ve bu yüzden buradayız zaten ancak biz burada birbirimize destek oluyor ve bilgi alışverişi yapıyoruz. Birbirimize saldırmıyoruz,suçlamıyoruz, imalarda bulunmuyoruz. Hoşçakalın...

Saygılar...

Ben de neden ısrarla her yazdığınız yorumda beni suçlayıcı,yargılayıcı yorumlar yapmanızı anlayamıyorum ve sizi kınıyorum.Bir an için 'acaba' demediğinizi de yorumları okuyanlar anlar.Randevu defterini ben görmedim o yüzden bilemiyorum yoğunluğunu.Ama ben gittiğimde ertesi gün için hemen randevumu almıştım..Ben size PR cısınız diye bir yorumda mı bulunmuşum yukarı tekrar okuyun.Yani sanki karşımda bana bu hatalı uygulamayı yapan esra hanım war cevap veriyor gibi saldırıyorsunuz.Bakın bunca zamanda hanımefendi bana ulaşmaya bile çalışmadı eminim burda yazılanları okuyodur.Siz de kalkmış bana saldırı ve esra hanıma da avukatlık yapıyorsunuz..Evet bana böyle bir uygulama yapıldı.Ben tüm söylenenleri uyguladım ve yüzümde sonunda izler kaldı,geçmiyor.Aysel hanıma da gitmiştim(bkz önceki yorumlar)aynı yöntemi uyguluyor hatta onun hocası da Münevver hanım mış,esra hanımın annesi.Onun uygulamasında iz kalmıyor ancak evime uzak diye bu merkezi denemek istemiştim ve sonucu da gördüm.Aysel hanım'ın uygulamalarında iz kalmadığına göre demekki kabuklara bakmakla ilgili bir sıkıntım olmamış..
Ayrıca ben ilk yorumumu yaptıktan sonra HODRİ MEYDAN demeniz tartışmayı körüklemiyor da benim yaşadıklarımı paylaşmam mı siz de tartışma istediği mi uyandırıyor.Ben hala neden bu kadar kişiselleştirdiğinizi anlayamıyorum.Tamam sizin deneyiminiz belki çok şahane olmuş, ama benimki felaket oldu..Siz de yazın ben de yazayım.Neden benim bunları yazmama bu kadar öfkeleniyorsunuz.Bu atmosferi benim önceki yorumlarıma verdiğiniz cevaplarla kimin bozduğunu herkes görüyor..Bırakın onlar karar versin
Forum bir kişinin tekelinde mi? Herkes aynı görüşte mi olmalı?Bırakın site yöneticileri okusun karar versin atmosferin bozulup bozulmadığına ya da kimin bozduğuna..
Bundan sonra size daha fazla cevap verip seviyemi düşüremeyeceğimi de bilmenizi isterim ama siz yine aynı uslübunuza devam edeceksiniz eminim...Üzücü

önceki yorumumda yazdığımda belirtmiştim ancak hodri meydan dememin sebebi bu başlığı açan benim ve sitede münevver epilasyonu son zamanlarda en çok gündeme getiren ben olduğum için ve siz benim başlığımın altına "herkes bu kadar övmüş(ki bence kendi PR çalışması) olunca güvendim." yazınca ben doğal olarak bunu kendime edilmiş bir laf olarak kabul ettim. anlıyor musunuz? benim başlığımın ve benim yorumlarımın altına siz PR çalışması dediğiniz için ben kendimi ispat etme gereksiniminde bulundum. benim açtığım başlığın altına olumsuz yorum yazmanız sorun olmadı. sorun olsa, eleştirye açık biri olmasan herkese açık bir yerde, herkesin istediğini yazabileceği bir yerde ben başlık açmam. sizin sanki ben reklam yapıyor muşum gibi söylemde bulunmanız benim canımı sıktı.anlatamıyor muyum yoksa siz mi anlamak istemiyorsunuz.

siz benim açtığım başlığın altına bu kadını övenler çok olmuş ki bu onun pr çalışmasıdır derseniz ben de size ben pr çalışması fln yapmıyorum ve gerçekten beğenimi paylaşmak için yazdım , reklam yapmıyorum. inanmıyorsanız isterseniz dışarıda bir yerde buluşalım randevuma beraber gidelim. yanınızda uygulamamı yaptırırım . hodri meydan dedim. allah aşkına ya. benim cevabımı eleştirmeden önce bırazda kendi yazdığınıza bakın ve benim açımdan değerlendirin biraz.

bakın ben ne kadar açıklayıcı yazıyorum ancak siz hala avukatı mısın? diyorsunuz...seviyene inmeyeceğim derken bana seviyesiz diyorsunuz... tahmin ediyorum ki karşımda yetişkin bir insan var. ben de yetişkin biri olarak derdimi anlatmaya çalışıyorum. biraz da siz dönüp çuvaldızı kendinize batırın. sizi anlıyorum istediğiniz sonucu almadığınız için sinirlenmiş olabilirsiniz, eleştirmeye sonuna kadar hakkınız var ancak bir daha memnun kalmadığınız bir hizmetten başkaları memnunsa onları reklamcılıkla suçlamayın olur mu? sadece memnuniyetsizliğinizi anlatın. kimseyi PRcilikle reklamcılıkla falan suçlamayın. çünkü konuşmaya böyle girerseniz karşınızda gayet rahat bir şekilde cevap verebilecek bir insan bir anda savunmaya gecer. sizin yazdığınız yorumunuzu özellikle ben üstüme alındım çünkü siz benim açtığım başlığın altına yazdınız bunları. doğal olarak benim alınmam gayet doğal değil mi? Şunu kabul edin, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz çoğunluk adına konuşmayı ve fikir yürütmeyi biraz seviyor gibisiniz... neden diyecek olursanız yazdığınız yorumda yine aynı tarzda yazı yazmışsınız."bir an için 'acaba' demediğinizi de yorumları okuyanlar anlar" demişsiniz.siz başkalarının neyi anlayıp anlamadığını ve benim "acaba" deyip demediğimi nereden biliyorsunuz ki? beni ve bu forumu okuyanları nereden ve ne kadar tanıyorsunuz ki böyle bir fikre kapılıyorsunuz. tribünlere oynamanın alemi yok. burada yarıştırdığımız birşey yok. dolayısı ile karar verilecek bir durum hiç yok...şunu lütfen bir anlayın artık. siz haksızsınız ben haklıyım meselesi değil ki bu... başından beri yazdığım siz neden münevver epilasyonu eleştirdiniz,buna hakkınız yok diyen olmadı... başlık sahibi ben olduğum için o PRcilik tabirini kullanırken siz aslında bunlar burda reklam yapıyor arkadaşlar , inanmayın hepsi birlik olmuşa getirdiğiniz için ben savunmaya geçtim. başkasının alınmayıp benim alınmamın sebebi de başlığı ben açtım ve yorumu ben yazdım. alınabilecek tek kişi benim o yüzden. o yüzden kişiselleştirdim... bu da çok normal... şunu bir kabul etseniz güllük gülistanlık olacak konuşmamız...

başlığı açan ve özellikle bastıra bastıra tavsiye eden biri olarak , "PR" çalışması yapıp bu forumda kimsenin reklamını yapmadım. Kimsenin "avukatlığını" yapmıyorum. Empatisi yüksek biri olduğum için her zaman acaba diyebilecek biriyim... birileri benim beğendiğimi beğenmedi diye "saldıracak" kadar saygısız biri değilim. son olarak seviyeme düşmemenizi gerektirek kadar "seviyesiz" biri hiç değilim.

insanlar sonuca ne zaman varır biliyor musunuz? olaylara objektif ve kendilerine de eleştirel gözle bakabildikleri zaman ortak bir noktada buluşabilirler. hiç bir tartışma boşu boşuna bir yerden çıkmaz.tetikleyici birşeyler olması gerekir ki biri size karşılık verir. ve mesele yürür gider... forumlarda konular kimsenin tekelinde olmadığı için zaten tartışmaya açılır tıpkı benim yaptığım gibi. teklimde olmasını isteseydım fikrimi kendime saklar, ne foruma üye olurdum ne de burada başlık açar herkesin tartışmasına fikrine açardım konuyu... bir laf vardır insanlar giyimlerine göre karşılanır, tavırlarına göre ugurlanır diye. siz öyle bir cümleyle girdiniz ki konuya, ben sizi bu şekilde karşılamak zorunda kaldım... ayrıca benim üslubumda sıkıntı olmadığı yukarıda highlight ederek belirttiğim sizin seçerek kullandığınız kelimelerinizden de belli oluyor zaten...

yaşadığınız talihsizlikten dolayı sizin adınıza hakikaten gönülden üzüldüm. keşke yapabileceğim birşey olsa. birine birsey tavsiye edip sonra da memnuniyetsizlik işitmek vesile olmuş kişi olarak insanda ister istemez üzüntü yaratıyor... neticede burada birşey tavsiye ederken amacımız birilerine faydalı olabilmek. zararlı olmak değil...ama olan olmuş. bundan sonra umarım herşey istediğiniz gibi olur.
konu uzadığı için öncelikle okuyuculardan ve daha sonra site yöneticilerinden özür dilerim.
size karşı da kendi adıma hatam olduysa affola diyorum. yine de başka bir konuda yapabileceğim birşey olursa her zaman yardımcı olmak isterim. paylaşılamayacak birşey yok ölümlü dünyada.yeterki insanlar anlaşmak istesin...

saygılarımla...
hoşçakalın...

Ben de yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum da güvenilir tecrübeli bir yer arıyorum siz yüz için kaç seans gittiniz ve tüyler tekrardan çıktı mı

Arkadaşlar merhaba,
Ben iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama izmirde güvenilir bir yer bulmakta zorlaniyorum. Her önüne gelen epilasyon merkezi açmış. Yüz icin gitmek istiyorum. Ne kadar sürede biter, sizlere toplam ne kadara mal oldu. bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var.

Madam janine var iyi biyer

Merhaba ben hatayda İlayda epilasyona gidiyorum 4 aydır şuan baya azaldı ben memnunum.maliyeti sizin kıl tipinize ve yoğunluğuna bağlı .dk sı 3 tl ben hafta da ,10 günde 1 saat gidiyordum şimdi 30 40 dk yeterli oluyor alınanların çoğu çıkmadı ben çok memnunum yüzüm bitmek üzere .bitince farklı bölgelere başlamayı düşünüyorum

Ben de ilayda güzellik salonunda gül hanıma başladım 2 sene evvel. 1 sene içinde tüm sıkıntılarımdan kurtuldum üstelik önceden lazer epilasyon yapıldığı için yüzümdekiler yogunlasmıstı ama düzenli bir şekilde giderek 1 yil icinde tamamen kurtuldum. Simdilerde 4-5 ayda bir pimpirikliğimden gidiyorum :)) hepinize tavsiye ederiim

Yüze kesinlikle lazer yaptırmamak lazım. Çok mağdur olan var. İğneli en iyisi ilk seanslar sık ve yoğun tüyler ve kıllar üzerinde çalıştığından fiyat çok gibi geliyor. Ama tek kesin çözüm de bu.eşime Bi nevi kendine yatırım yaptığını düşün diyorum. Ben İzmirde Birgül hanıma gidiyorum.leke ve iz gibi sorun yaşamadım. İki üç gün den sonra kabuklanma çok minik oluyor o da gidiyor fucidin krem kullanıyorum. Ki benim cildim kuru ve hassas. İşin ehini bulursanız yaptırın. Yoksa uzak durun

Merhaba bende ilayda ya gidiyorum şu an islemdeyiz hatta kiz kardesimle masallah kıllarimiz bitti cok sukur artik 2 ayda 1 falan gidiyorum 15 dk yeterli oluyor darisi digerlerinin basina

Eklentiler

• IMG_20190717_175300468.jpg
    157,7 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…