arkadaşlar merhaba:
ben sitenin eski üyelerindenim ve şimdi benimde bir konuda yardımınıza ihtiyacım oldu.bana bu konuda yardım ederseniz minnettar kalacağım.münchen'e evlendim..ama hala gidemedim,türkiyedeyimsenağlama...yaklaşık 2 aydan beri ev arıyoruz eşim münchende bende burda internet başında helak olduk ama bir türlü istediğimzi evi bulamadık,münchen 81667 civarlarına yakın bir yerde ev arıyoruz.ev bulamadığımız için ben burdan çıkış yapamıyorum.ve inanın bu durumda olan arkadaşlarımız çok iyi bilirlerki bu süre cehennem azabı içinde geçiyor hergün hayırlı bir haber gelecek diye evden dışarı çıkmıyorum 20 saat pc başında yarım almancamla ev aramaya çalışıyorum..benim gibi burda eşini beklemiş bayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlarlar.lütfen bildiğiniz emlak sitelerini yada emlakçıların linklerini, varsa bildiğiniz evleri bana burdan msj yazarsanız çok mutlu olucam...şimdiden herkeze çok teşekkür ediyorum.yardım edenler ve sadece okuyup geçenler inanın dualarım sizlere...allah hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın:Saruboceq: esen kalın :gitme: