• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mumya(Ejder imparatoru'nun mezarı)

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
mumya-ejder-imparatorunun-mezari-afis.jpg

Vizyon Tarihi : Ağustos 2008
Süresi : 159 dak.
Yönetmen : Rob Cohen
Tür : Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Komedi / Korku / Macera
Senaryo : Alfred Gough, Miles Millar
Görüntü Yön. : Simon Duggan
Müzik : Randy Edelman
Yapım : 2008, ABD / Almanya / Kanada
Oyuncular : Maria Bello, Jet Li, Michelle Yeoh, Brendan Fraser, John Hannah, Russell Wong, Isabella Leong, Luke Ford, Anthony Wong Chau-sang

Filmin Özeti

Kahramanlarımızın bu seferki maceraları uzak doğuda geçmektedir. 2000 bin yıl önce yaşayan, kötülüklerin efendisi olarak bilinen ve beş elemente hükmedebilme gücüne sahip Ejder İmparatorunu ve onun ordusunu diriltirler. Bu mumyayı ve ordusunu durdurmak bu kadar kolay değildir ama yine de bir yol vardır. O da Ejder İmparatorunun o devirdeki düşmanını da diriltmek
.

bana göre serinin en güzel filmiydi keşke kadın başrol oyuncusu değişmeseydi daha güzel olurmuştu...
ama düşünüyorumda gerilip korktuğum yer oldumu ama hatırlamıyorum(sanırım yoktu:D )

bana göre serinin en güzel filmiydi keşke kadın başrol oyuncusu değişmeseydi daha güzel olurmuştu...
ama düşünüyorumda gerilip korktuğum yer oldumu ama hatırlamıyorum(sanırım yoktu:D )

evet guzeldı..
bence kadın oyuncu degısıklıgı hos olmamıs..:delphin:
gozler ıster ıstemez dıgerını arıyor..

Tek kelimeyle muhteşemdii.. sinemada izlenmesi gereken bi film.. efektleriyle akıcı olması filmin içine hapsediyor insanı... Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim harika bi film..Tekrar izleyesim geldi ya:)

Back