• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mumlu ağda

coyness

depresif kişilik
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
938
2
296
37
İzmir
kızlar mumlu ağda diye birşey duydum
sire göre daha az acıtıyormuş ve tüyleri daha çok azaltıyormuş
duyanınız veya yaptıranınız var mı?
nasıl birşey merak ediyorumfisfisfis

mumluyu hiç duymadım
hassas ciltler için pudralı sir var biliyorum ama
mumlu hııımm ilginç :delphin:

mumla derken tuylerı yakmak olmasın bu?

benım bı arakadsım vardı ablası cakmak ıle bacaklarını yakarak temızlıyoduda :S ordan aklıma geldı

bir arkadasım söyledı bana da mumlu agdaa yaptırdıgını (kendisi Antalya'da oturuyor)
sanırım yaptırdığı elit bir yer
baya azalmıs bacagındaki kıllar ve sire göre baya az acıtıyor dedi

yanılmıyoram bezsin kullanılan sir ağdaya verilen bi isim bu
spatulayla sürülüyor ve2 sn kuruması bekleniyor ucunu ell kavlatıp çekiyorsun geçen seneki kuaförüm bunu kullanıyordu

aybikem doğru söylemiş =))

evet ben mumlu ağda yaptırıyorum dudak üzerine.

kuaför, ağda değil, balmumu diyor.

çok sıcak olmadığından dudak üstü ağda lekesi yapmıyor ve 2 saniyede kuruyor. kağıt gibi kolayca çekiliyor. acısı daha az, temizleme derdi de yok.

tüyleri ne kadar azalttığını bilemiyorum, bende az çıkıyor zaten. ama sanırım diğer ağdalara oranla daha etkili olmalı.

=))

sir ağdanın hiç ağrısı yokki
asıl çam sakızı diye satılan normal ağdalar daha fazla ağrıtıyo.ben önce onları kullanıyodum şimdi sir ağda yaptırıyorum hem çok kısa sürede bitiyo hemde acısı yok denecek kadar aza.s

aybikem doğru söylemiş =))

evet ben mumlu ağda yaptırıyorum dudak üzerine.

kuaför, ağda değil, balmumu diyor.

çok sıcak olmadığından dudak üstü ağda lekesi yapmıyor ve 2 saniyede kuruyor. kağıt gibi kolayca çekiliyor. acısı daha az, temizleme derdi de yok.

tüyleri ne kadar azalttığını bilemiyorum, bende az çıkıyor zaten. ama sanırım diğer ağdalara oranla daha etkili olmalı.

=))
Şeniz yerim seni
ben koltuk altım kararıyor dmiştim oda bu ağdayla kararmaz demişti evet
daha temiz iş çıkardığıda doğrdur kozmetikçilerde aliminyum çanaklarda satılıyor arkadaşlar

sanırım tefalin ağdasından ve makinesinden bahsediyosunuz.amcamın kızı aldı makineden küçük top şeklimde ağdası var.makineye koyuyosun eriyor,sürüyosun sürer sürmez donuyo ve mutlu son.gerçektende azaltıyor,acısıda fazla olmuyor.makineyi artık üretmiyorlarmış,internetten buldu aldı,ama ağdası heryerde var.tabi makine olmadan işe yaramıyor.resim ekleyecektim beceremedim.googleye tefal-ınfınıcıre varıatıon yazın çıkıyor.

Back
X