mumlarım güzel olmuşmu?

gldnmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
459
0
43
askiim975.jpg

askiim976.jpg

askiim978.jpg

askiim979.jpg

bunlarıda ben yaptım kızlar boş kutularım vardı üzerini kumaşla kapladım üstüne boncuk yapıştırdım ve ağzının genişliğine göre ince mumlardan alıp onu kapladım işte size herkezin bir bütün olarak zannettiği kocaman mumlardan oldu kaydirigubbakcemile3 resimler çk net çıkmadı ama her gören bayılıyo banada yapsana diyo umarım sizde beğenirsiniz yorumlarınız bekliyorum a.s. :1hug:

oofffffffff bir mum manyağı olarak bunu bana yaptın ya e aşkolsun sana :umursamaz:
çok beğendim yaaaa.. ellerine emeğine sağlık.. bravoo

oofffffffff bir mum manyağı olarak bunu bana yaptın ya e aşkolsun sana :umursamaz:
çok beğendim yaaaa.. ellerine emeğine sağlık.. bravoo

ooyyyy allahım sana şükürler olsunn :Saruboceq: sana bunları dedirte bildimse artık gözüm açık gitmez sırnaşık şeysositososito gerçekten beğenmene sevindim hayatım ama bende tam bir mum manyağıyım opuyorumnanaktan

Çok güzel olmuş resimler net değil ama çok hoş görünüyor güle güle kullan kıskananlar çatlasın :))

Çok güzel olmuş resimler net değil ama çok hoş görünüyor güle güle kullan kıskananlar çatlasın :))

yerimseniben çokk saol tatlım allah daha güzellerini versin sana sositososito dimi ama kıskananlar da vardır hanii şakkıdı sırnaşık şey

çooook güzel olmuşlar canım ben şimdiden kutu aramaya başladım bile kaydirigubbakcemile3
üzerini kumaş yerine bende artık deri var onla kaplasam nasıl olurki?

ellerine sağlık canım, çok güzel olmuşşşş
güle güle kullan :)

çooook güzel olmuşlar canım ben şimdiden kutu aramaya başladım bile kaydirigubbakcemile3
üzerini kumaş yerine bende artık deri var onla kaplasam nasıl olurki?

çok saol bidanem kaydirigubbakcemile3 deriden süper olur hemide benimkinden güzel olur bende saten kumaş vardı onla kapladım şayet yaparsan mutlaka ekle opuyorumnanaktan:1hug:

çok hoş olmuş tatlım ellerine sağlıkk
çok dekoratiff bişey açıkçasıı begendimmm

Çok hoş olmuş ellerine sağlık.Gayet şık ve dekoratif duruyor.Fırsat bulabilsem bende uğraşmak isterdim.Senden de yardım alırdım :sm_confused:
Güle güle kullan a.s.

Çok hoş olmuş ellerine sağlık.Gayet şık ve dekoratif duruyor.Fırsat bulabilsem bende uğraşmak isterdim.Senden de yardım alırdım :sm_confused:
Güle güle kullan a.s.

opuyorumnanaktan çk tşk dadlım nedemek nezaman istersen yardımcı olurum hemide bayıla bayılaa opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

X