mümkünse tesettüre uygun hamile kıyafetleri arıyorummm :))

canım özür dilerim yazmayı unuttum 38 40 giyiyordum hamilelik öncesi kot üst beden 36 idi artık büyücek inşallah :)

Önemli degil canim 40 beden kot etiketi üzerinde resim yolluyorum smdi

canım şuan karar vermek istemiyorum biraz biriksin karar verip topluca alıcam inşallah aklımdasın teşekkür ederim :)

Tamam canim simdiden hayirli olsun iyi bak bebisimize hayirli haberlerinde aliriz insllah dusundugun zamn hbr vrrirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım 60 kiloyum şuan boyum 164 olur mu ki eklesen zahmet olur mu :)

ben 55 kiloyum canım hamileykende bu civardaydım....
zahmet olmaz ama tarzını anlattım ya, eğer bu tarz bana olabilir dersen ekleyeyim...çünkü satmayı düşünmüyordum...
tarzı sana uyarmı anlattığım gibi..

Tamam canim simdiden hayirli olsun iyi bak bebisimize hayirli haberlerinde aliriz insllah dusundugun zamn hbr vrrirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özel mesajla dönerim canım teşekkür ederim görüşmek dileğiyle

sen de tesettürlüymüşsün canım uyumlu olabilir diye düşünüyorum görmek isterim fiyatını nasıl düşünüyorsun

ne kadara aldın ki canım :) ne istersin

Cok bişey degl cnm bgn geldi kargo ama bana.ck bol oldu sana olur hem tesettür bol da olsa daha iyi vücudu belli etmez bana illa yapiscak kiyafet bol sevmyrm 35e aldim indirm fiyatindan 30 a verebilirm ynisini alicam :)

Cok bişey degl cnm bgn geldi kargo ama bana.ck bol oldu sana olur hem tesettür bol da olsa daha iyi vücudu belli etmez bana illa yapiscak kiyafet bol sevmyrm 35e aldim indirm fiyatindan 30 a verebilirm ynisini alicam :)

haber ederim bi kaç güne kuju aldığımda hepsini almak istiyorum kargolar arka arkaya gelsin diye :)) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…