mümkünse tesettüre uygun hamile kıyafetleri arıyorummm :))

Kahsen

1 kızı 👩 1 oğlu 👶 varmış😍kendi dünyasına dalmış
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
4.545
4.920
198
arkadaşlar hamile kıyafetlerinizi görmek istiyorum yavaş yavaş almaya başlamalıyım :) ilgilenlere teşekkür ederim ...

hemen bir öneride bulunayım :)) kışlık ama hamileliğin sonuna doğru kullanırsın

Canımlar eklemeler devam ederse inşallah seçim yapacağım acele etmek istemiyorum teşekkür ederim 2 side güzel nasipse alırım

Ya Settar

canım bende tesettürlüyüm...zayıfmısın kilolu mu? bir tane hamileliğim var, birkaç kez giydim..çok güzel...
çok uyguna veririm...
jile şeklinde, ayak bileklerine kadar uzun elbise gibi...pantolonla da giyebilirsin, etekle de...tunik gibi düşün...
içi siyah penye gibi kumaşı var, dışında ince tül gibi yada şifon gibi puantiyeli desenli yüzü var...
önden ayak kısmından göbek kısmına doğru kesik şekilde...hamileliğin başından sonuna kadar giyilebilir yani...
ama çok kilolu biriysen olmayabilir, sanırım 38-40 beden olması lazım...aslında nasipse ikinci hamileliğim için saklamayı düşünüyordum ama kısmetse satabilirim sana..

arkadaşlar hamile kıyafetlerinizi görmek istiyorum yavaş yavaş almaya başlamalıyım :) ilgilenlere teşekkür ederim ...

canım kot hiç giyilmedi karın kısmı lastikli bacaklar da tayt gibi değil rahat,eşofman altı da çok kullanışlı ve temiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399403305580.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $1399403322313.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar Alanya’dayım çok sıcak oluyor burası ince olursa daha çok tercih ederim beklettiğim için özür dilerim ama azıcık biriksin alıcam beğendiklerim var

Ya Settar

Arkadaşlar Alanya’dayım çok sıcak oluyor burası ince olursa daha çok tercih ederim beklettiğim için özür dilerim ama azıcık biriksin alıcam beğendiklerim var

Ya Settar

Canim merhaba.elbisenin denemek için yozgattan gelmiştim.hatirlarsin hamileligine çoksevindim. Tebrik etmek istedim.Rabbim tamamına erdirsin.sağ salim al kucagina inşallah.

Canim merhaba.elbisenin denemek için yozgattan gelmiştim.hatirlarsin hamileligine çoksevindim. Tebrik etmek istedim.Rabbim tamamına erdirsin.sağ salim al kucagina inşallah.

Allah razı olsun duygulandım rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah

Ya Settar

Allah razı olsun duygulandım rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah

Ya Settar

Ozel bi gunde giymek istersen bnde bu elbiseyi teyzemn kiznn sunnetnde bi kere giydn hamile icin degl ama robadan biraz bol iniyo cokta sik olmustu dusunrsen yardmci olurum... Spor bi esarp ayakkabi kemerle gunuk kombinde yapabilirsn 2 dekilde kullanilir

Eklentiler

• $1399412852443.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $1399412874987.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 47

Canim bgn İnternetten kot aldim hamile kotu ama bana bol oldu kac bedensin kot düşünüyorsan resim atim Etiketi üzerinde cikarmadim daha

Canim bgn İnternetten kot aldim hamile kotu ama bana bol oldu kac bedensin kot düşünüyorsan resim atim Etiketi üzerinde cikarmadim daha

olur canım bakayım öyle düşündüğüm genel bişey yok erken aslında arkadaşlarda hoş kıyafetler oluyor erken davranayım alayım dedim sağolsunlar eklediler :)

Nisa tesettur giyimden 170 tl aldm canm bi kere kullandm 75 dn asagi veremm

canım şuan karar vermek istemiyorum biraz biriksin karar verip topluca alıcam inşallah aklımdasın teşekkür ederim :)

canım 60 kiloyum şuan boyum 164 olur mu ki eklesen zahmet olur mu :)

canım kot hiç giyilmedi karın kısmı lastikli bacaklar da tayt gibi değil rahat,eşofman altı da çok kullanışlı ve temiz

pantolon güzelmiş canım :) bakmaya devam ediyorum aklımdasın sağolasın

canım özür dilerim yazmayı unuttum 38 40 giyiyordum hamilelik öncesi kot üst beden 36 idi artık büyücek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…