Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hamile kıyafetlerinizi görmek istiyorum yavaş yavaş almaya başlamalıyım :) ilgilenlere teşekkür ederim ...
arkadaşlar hamile kıyafetlerinizi görmek istiyorum yavaş yavaş almaya başlamalıyım :) ilgilenlere teşekkür ederim ...
Arkadaşlar Alanyadayım çok sıcak oluyor burası ince olursa daha çok tercih ederimbeklettiğim için özür dilerim ama azıcık biriksin alıcam beğendiklerim var
Ya Settar
Canim merhaba.elbisenin denemek için yozgattan gelmiştim.hatirlarsinhamileligine çoksevindim. Tebrik etmek istedim.Rabbim tamamına erdirsin.sağ salim al kucagina inşallah.
Allah razı olsun duygulandım rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah
Ya Settar
Ben giydgmde 7aylk hamilydm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fiyat ne kadar düşünürsün canım
Ya Settar
Canim bgn İnternetten kot aldim hamile kotu ama bana bol oldu kac bedensin kot düşünüyorsan resim atim Etiketi üzerinde cikarmadim daha
Nisa tesettur giyimden 170 tl aldm canm bi kere kullandm 75 dn asagi veremm
canım bende tesettürlüyüm...zayıfmısın kilolu mu? bir tane hamileliğim var, birkaç kez giydim..çok güzel...
çok uyguna veririm...
jile şeklinde, ayak bileklerine kadar uzun elbise gibi...pantolonla da giyebilirsin, etekle de...tunik gibi düşün...
içi siyah penye gibi kumaşı var, dışında ince tül gibi yada şifon gibi puantiyeli desenli yüzü var...
önden ayak kısmından göbek kısmına doğru kesik şekilde...hamileliğin başından sonuna kadar giyilebilir yani...
ama çok kilolu biriysen olmayabilir, sanırım 38-40 beden olması lazım...aslında nasipse ikinci hamileliğim için saklamayı düşünüyordum ama kısmetse satabilirim sana..
canım kot hiç giyilmedi karın kısmı lastikli bacaklar da tayt gibi değil rahat,eşofman altı da çok kullanışlı ve temiz
Canim bgn İnternetten kot aldim hamile kotu ama bana bol oldu kac bedensin kot düşünüyorsan resim atim Etiketi üzerinde cikarmadim daha