Selam arkadaşlar. 2 gün önce adet oldum adetim 3 gün gecikmişti hamile zannediyordum kendimi belirtiler vardı ama adet oldum benim sorum adet olmasına rağmen hamile olmak mümkünmüdür ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aslında mümkünmüş ama çok çok zor bi ihtimal, bence hamile değilsindir, eczaneden bi test alıp bak istersen
Ben normal adetlerim devam ettiği için hamileliğimi anlayamamıştım. Test yap bence.
Mümkündür ama psikolojikte olabilir bir test alıp yaparsan netlesmıs olur
Bence bir kaç gün daha bekleyip sonrasında kan testi yaptırın..
canım çok geçmemişki 3 gün bazen olur öyle istersen test yaptır ama 10 gün geçmesi lazım günün belli olsun..
Evet olabilir üstüne görme derler falan erken gebelik yada . Bence test de dene annem öyle olmuş ama kesin hamileyim diye de kaptırma yani
note3 kadinlar_klubü
Ben normal adetlerim devam ettiği için hamileliğimi anlayamamıştım. Test yap bence.
Al bendende o kadar iki hamileligimdede üstüne görme denen baska abuk bir adi olan seyden muzdariptim ilk hamileligimde bir aylik sanirken 4 aylikmisim düşün yani
Sanırım değilsiniz,ama umarım hamilesinizdir..
adetinizde herzamnkinden farklilik var mi.rengi yogunlugu falan..boyle adet olup hamile olmak bir ihtimal..adetiniz bitince test yaparsiniz
Yazdıklarınız bana umut verdi teşekkür ederim inşallah hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?