• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mümkün mü ?

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar. 2 gün önce adet oldum adetim 3 gün gecikmişti hamile zannediyordum kendimi belirtiler vardı ama adet oldum benim sorum adet olmasına rağmen hamile olmak mümkünmüdür ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaşlar. 2 gün önce adet oldum adetim 3 gün gecikmişti hamile zannediyordum kendimi belirtiler vardı ama adet oldum benim sorum adet olmasına rağmen hamile olmak mümkünmüdür ?

aslında mümkünmüş ama çok çok zor bi ihtimal, bence hamile değilsindir, eczaneden bi test alıp bak istersen

aslında mümkünmüş ama çok çok zor bi ihtimal, bence hamile değilsindir, eczaneden bi test alıp bak istersen

Internetten araştırdım adet olup hamile olduğunuda öğrenen bilemiyorum yinede ihtimal.

Mümkündür ama psikolojikte olabilir bir test alıp yaparsan netlesmıs olur

canım çok geçmemişki 3 gün bazen olur öyle istersen test yaptır ama 10 gün geçmesi lazım günün belli olsun..

Evet olabilir üstüne görme derler falan erken gebelik yada . Bence test de dene annem öyle olmuş ama kesin hamileyim diye de kaptırma yani

note3 kadinlar_klubü

Evet olabilir üstüne görme derler falan erken gebelik yada . Bence test de dene annem öyle olmuş ama kesin hamileyim diye de kaptırma yani

note3 kadinlar_klubü

Artık o kadar kaptırmiyorum kendimi olursa da Allahdan olmazsa da Allah dan hayırlısı.

adetinizde herzamnkinden farklilik var mi.rengi yogunlugu falan..boyle adet olup hamile olmak bir ihtimal..adetiniz bitince test yaparsiniz

Al bendende o kadar iki hamileligimdede üstüne görme denen baska abuk bir adi olan seyden muzdariptim ilk hamileligimde bir aylik sanirken 4 aylikmisim düşün yani

Yazdıklarınız bana umut verdi teşekkür ederim inşallah hamileyimdir.

Back