• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mümin Sekman'ı Tanırmısınız?

çaxgxxixnxoxzlemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
10
0
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Ben daha önce açtığım konu başlığında eski mesleğimin bankacı olduğundan ve işimden ayrılmak zorunda kaldıktan sonraki 7,5 sene boyunca nelerle uğraştığımdan bahsetmiştim. Ben bugün şöyle bir geriye bakıyorum da, ben değişmeyen bir tek ne biliyormusunuz yeni olan herşeye merakım. İlgimi çeken herhangibir konu olabiliyor; internet, programlar, site tasarımı, web yayıncılığı, hukuk, tüketici sorunları, bilgisayarda resim düzenleme (Photoshop), takı tasarımı.... bu böyle gidiyor işte. Ben hala araştırmaktan ve kendimi geliştirmekten bıkmadım. Çevremdeki kişiler bunun bana ne kazandıracağını neden bu kadar çok şey ile uğraştığımı sordular. Ben eski mesleğim gereği insanlarla iletişimi yüksek birisiydim ama bu kadar uzun bir süre insanlardan uzak kalmak insanın içine kapanmasına neden oluyor ve kendinize yeni yeni uğraşlar edinmeye başlıyorsunuz. Ben bu kadar sene içinde internet üzerinden okumadığım kadar sayfa incelemediğim kadar site inceledim. Aslında önemli bir kesim Kişisel Gelişimin önemli olduğunun üstünde duruyor. Peki kaçımız internette bu tür sitelerin varlığından haberdar ve kaçımız bu tür seminerlere katıldı.

Ben çok istemiş olmama rağmen eşimin bu tür toplantı ve seminerlere sıcak bakmamasından dolayı katılma fırsatı bulamamıştım. Ama şuan uğraştığım iş vesilesi ile tanışmak istediğim bir kişinin seminerine katılma fırsatı bulucam. Bu kişi MÜMİN SEKMAN... Kendisinin kişisel gelişim üzerine hem şahsi hem de KIGEM olarak siteleri mevcut. Tanımayan kişiler isterlerse internet üzerinden araştırma yapabilirler.

Ben şuan Çok Katlı Pazarlama (Sanal Market) ile uğraşıyorum. Firmamız çok yeni bir firma olmasına karşılık distribütör sayısı 14 bini geçti ve yönetim kurulu başkanımızın çabaları ile 14 EKİM günü yapılacak büyük toplantımızda Mümin Sekman bizlere bir sunum yapacak. Benim aldığım duyumlar sonrasında Mümin Sekman'ın seminerleri çok hareketli ve yapıcı bir havada geçiyormuş. İçinizde bu tür seminerlere katılmış olan var mı? Varsa tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi?

Syg.

mümin sekmanın kitabını defalarca altını çize çize okudum, gerçekten çok etkilendim

seminerine katılmayı gerçekten isterdim, int sitesini de arada ziyaret ederim

mümin sekman çok beğendiğim bir yazar düzcede yaşadığım için bi seminerine gitmek gibişansım olmadı."limit sizsiniz" kitabını okudum ve çok beğendimm bi tür psilolog gibi geldi bana..

Mümin Sekmanın kitabını okudum
çok dikkatli bir şekilde
okudum hem örenklerle anlatışı
bilimsel olarak çok hoşuma gitmişti..
pireleri bir kavanoza koymuşlar
bir zaman sonra mücvadeleyi bırakmışlar
bayğ güzeldi ya
kişisel kitaplar içinde beğenerek okuduğum bir kitaptı.

Back
X