Saç Uzatma Yöntemleri multivitamin kullananlar?

Multivitamin, B-vitamini, Silica, Biotin ve mayali süt..
ayda 1 cm uzayan saclarim simdi ayda 2 cm uzuyor. ama etkisi 6. aydan sonra basliyor..

Birde mutlaka hergun yumurtami yerim, zeytinimi yerim günde 1 di$ sarimsagi ufak ufak kesip
(hap büyüklügünde) suyla yutarim.. maya ile beraber sütde tüketiyorum günlük.. bunlarin hepsi saca cok faydali.
doktora bile gitmistim bu konuda ben.. doktor distan uygulanan uzamis olan saci besler parlatir güclendirir ama hizli uzatmaz, icten alinanlar ise direk kana karistigi icin uzamayi hizlandirir.. demisti.
bunlar benim uyguladiklarim..

ben bu vitamini doktor kontrolünde kullanıyorum kan testlerim sonucunda verdiler öncelikle bunu söylemeliyim. bilinçsiz vitamin almak vücutta ciddi rahatsızlıklara sebep olabiliyor çünkü. birçok faydasını gördüm ama burda söz konusu olan saçlar olduğu için bu konudaki faydasını yazayım saçlarım dökülmüyor sağlıklı parlak ve güçlü bunu hissediyorum ve çevremdekilerde gözlemleyebiliyorlar.

kesinlikle doktora danışda al öyle birilerinden duyup alma
hap sonuçta bu belki senn bi rahatsızlığın var ve aldığın ilaç onu tetiklicek (Allah korusun)
sen her gün yumurta ye havuç ye saçın en sevdiği vitamin bunlar ilaç gbi ikiside
bi de soğuk suyla durula saçı

yapıorumda cnm yeterli olmuyor ya artık haricen kullandığım şeyler işe yaramayınca bende vitamin alayım dedim kan değerlerim normal baktırdım acaba ters bi etki olurmuki bilemedim şimdi:s

ben headway diye bi vitamin hapı kullanıyorum bitkisel.yararını gördüm saçlarım daha canlı duruyo ve daha çabuk uzuyo.ayrıca "karden" diye bi saç bakım seti kullanıyorum oda bitkisel spreyle şampuan birlikte içinde biotin çam terebentin sarımsak ve bi kaç şey daha var onunda etkisini fazlasıyla gördüm saç dökülmesini azaltıyo ve canlılık katıyo fiyatıda çok uygun.spreyi duştan sonra saç diplerine sıkıp masaj yapıyosunuz 20 dk falan bekleyip kurutabilirsiniz ben fazlasıyla yararını gördüm vitaminin ve bu setin :) aktardan almıştım

bende gnc nin saç multivitaminini buldum ama daha almadım işe yaramazsa o kadar parayı boşa vercem die malum öğrenci hali..

Canim, benim saclarim asiri döküluyordu.. 6 ay icinde dökülme durdu, saclarim güclendi artik asilsamda kopmuyo. canlandi daha saglikli parlak duruyor. 6. aydan sonrada uzama hizlandi..

Ben de bir ara kullanmayı düşünmüştüm.6 ay düzenli kullanamam ben.Benim kesimim çok kötü.düzeltmek için kestiriyorum daha beter yapıyorlar.Katlı ve tiftik tiftik görünüyor(usturayı yanlış kullanıyorlar hep.Hızlı uzatıp sabırla uçlara gelmesini bekliycem.2yılda anca düzelir((

Anladim canim, Allah sabir versin..
Benimde omuzlarima yeni degmeye basladi sacimin uzunlugu.. ensem yeni kapandi anlayacagin..
istedigim uzunluga gelmesi benimde 2-3 yilimi alacak

Anladim canim, Allah sabir versin..
Benimde omuzlarima yeni degmeye basladi sacimin uzunlugu.. ensem yeni kapandi anlayacagin..
istedigim uzunluga gelmesi benimde 2-3 yilimi alacak

Benim en uzunu omuzumdan 5 parmak aşağıda.En kısası kulak hizamda ve yolmuş gibi kesim yapmış kuaför.Usturayı sürterek kesiyorlar.Sanki kırıklıymış gibi.Düşün artık.Benimki kısalıkten daha fena((

Ben bu kuaforlere ne diyim.. :) Allah onlari bildigi gibi yapsin, art niyet var bacim bu isin icinde.. hadi birisi yanlis keser digeri fazla keser hepsi mi ayni olur yhaa %95 böyle bu kuaforlerin, zevk aliyorlar yada saclarimizi kiskaniyorlar bizi sebek gibi yapip gönderiyorlar yetmemis gibi birde utanmadan sacimizi mahfettigi icin para aliyorlarr
bari para almayin bendensin felan diyinn :))

Son düzenleme:

güldürdün canım beni.Aynen bir de şebek halimizin üstüne eline sağlık diyip para veriyoruz.Yakında kuaföre gitmeyeceğim.Uzasınlar öyle.gittimde de makası nasıl tutuyor, nasıl kesim yapıyor diye sınava tabi tutacağım.En az 1 hafta denetlemeye gideceğim müfettişler gibi.Sınavı başarıyla geçerse öyle kestireceğim.Hak ediyorlar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…