Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Multivitamin, B-vitamini, Silica, Biotin ve mayali süt..
ayda 1 cm uzayan saclarim simdi ayda 2 cm uzuyor. ama etkisi 6. aydan sonra basliyor..
Canım bu kadar haptan sonra 6 ay sonra mı etkisini gördün?
Canim, benim saclarim asiri döküluyordu.. 6 ay icinde dökülme durdu, saclarim güclendi artik asilsamda kopmuyo. canlandi daha saglikli parlak duruyor. 6. aydan sonrada uzama hizlandi..
Ben de bir ara kullanmayı düşünmüştüm.6 ay düzenli kullanamam ben.Benim kesimim çok kötü.düzeltmek için kestiriyorum daha beter yapıyorlar.Katlı ve tiftik tiftik görünüyor(usturayı yanlış kullanıyorlar hep.Hızlı uzatıp sabırla uçlara gelmesini bekliycem.2yılda anca düzelir((
Anladim canim, Allah sabir versin..
Benimde omuzlarima yeni degmeye basladi sacimin uzunlugu.. ensem yeni kapandi anlayacagin..
istedigim uzunluga gelmesi benimde 2-3 yilimi alacak
Benim en uzunu omuzumdan 5 parmak aşağıda.En kısası kulak hizamda ve yolmuş gibi kesim yapmış kuaför.Usturayı sürterek kesiyorlar.Sanki kırıklıymış gibi.Düşün artık.Benimki kısalıkten daha fena((
Ben bu kuaforlere ne diyim.. :) Allah onlari bildigi gibi yapsin, art niyet var bacim bu isin icinde.. hadi birisi yanlis keser digeri fazla keser hepsi mi ayni olur yhaa %95 böyle bu kuaforlerin, zevk aliyorlar yada saclarimizi kiskaniyorlar bizi sebek gibi yapip gönderiyorlar yetmemis gibi birde utanmadan sacimizi mahfettigi icin para aliyorlarr
bari para almayin bendensin felan diyinn :))