• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Multitabs Vitamini ne zamandan itibaren kullanmalıyım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sanırım ikinci ayda başlamıştık yada bir tam olarak hatırlayamıyorum oğlum bir yaşına gelene kadar kullandı tavsiye ederim bir yaşından sonra faklı vitamin ilacına geçtik.

bize multi-tabs'ı doktorumuz hastaneden çıkar çıkmaz yazmıştı. yani 5 günlükken başladık. bebeğim şimdi 54 günlük hala kullanıyoruz.
sende hemen kullanmaya başlayabilirsin. yalnız onu kullanırken diğer D vitaminlerinden kullanmamalısın

arkadaslar bu vitaminler ne icin anlamadim. ben yurt disinda yasiyorum kizim 4.ayini yeni bitirdi. ama hic vitamin ilaci kullanmadik. ve burda dogum yapan arkadaslarda var onlarda kullanmadilar. cunku doktor oyle bir vitamin vermedi. sizin kiler ne icin peki.

Back