Mülakat ve bimer

Ayse4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
8
0
35
Öncelikle iyi günler herkese. Ben ögretmenlik okuyorum malum tüm atamalar sözlesmeli olacak diye yasa cikti . Bende o sinirle bimere bunu yazdim. Gelen yanit kanunun degismeyecegi yolunda olumsuz olunca. Bende aklımca blöf yapip oyumu vermeyecegimi vb. Seklinde sinirli bir yanit daha attim. Gelen yanitta henüz daha atanmamis oldugunuz halde bakanligimiza dair olumsuz tavriniz anlasilamamistir oldu. Bunun üzerine bakanligimiza devlete asla herhangi bir kötü davranisim olmayacagini yanlis anlasildigimi falan yazdm. Lakin bu yil son sinifim ve sinava hazirlaniyorum bu sinirle hata yapip yazdiklarim mülakatta ve güvenlik sorusturmasinda önüme engel olarak gelir mi. Hic bir fetö baglantim veya suç isledigim yok. Günlerdir bunu düsünüyorum yazdiklarim atamama engel olur mu lütfen yardım edin kizlar.

Nereye sevk edilmiş en son kurum neresi

Hayır karşınıza gelmez, bimer aslında yanlış biliniyor pekte işe yaramaz etkisi yoktur

Su an da cimere baglandi bimer. insallah dediginiz gibi bu nedenden bi sorun cikmaz günlerdir bunu düsünüyorum

Ayy cok sevindim bilgili olmaniza su an sistem kapaliymis en son nereye gitti göremiyorum. Ben milli egitim bakanligina dilekcemi göndermistim oraya ulasmis gözüküyordu dilekcem. ama sistem acildiginda tekrar yazarım en son nereye ulastigini.

Tamamen niyete bağlı ama kimse acaba şikayetleri olmuşmudur diye düşünmez, sizi elemek kullanmak isterlerse araştırıp bulurlar ve sebep cıkmış olur
Bir daha daha dikkatli olun lütfen

Anlıyorum umarım bu yaptigim hata basima is acmaz .bir anlik cahillikle zaten yaptigim birsey oldu bi daha asla yapmam cok tesekkürler cevapladiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…