Mülakat ve bimer

Ayse4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
8
0
35
Öncelikle iyi günler herkese. Ben ögretmenlik okuyorum malum tüm atamalar sözlesmeli olacak diye yasa cikti . Bende o sinirle bimere bunu yazdim. Gelen yanit kanunun degismeyecegi yolunda olumsuz olunca. Bende aklımca blöf yapip oyumu vermeyecegimi vb. Seklinde sinirli bir yanit daha attim. Gelen yanitta henüz daha atanmamis oldugunuz halde bakanligimiza dair olumsuz tavriniz anlasilamamistir oldu. Bunun üzerine bakanligimiza devlete asla herhangi bir kötü davranisim olmayacagini yanlis anlasildigimi falan yazdm. Lakin bu yil son sinifim ve sinava hazirlaniyorum bu sinirle hata yapip yazdiklarim mülakatta ve güvenlik sorusturmasinda önüme engel olarak gelir mi. Hic bir fetö baglantim veya suç isledigim yok. Günlerdir bunu düsünüyorum yazdiklarim atamama engel olur mu lütfen yardım edin kizlar.

Devlet hafızası asla unutmaz!
Görmemiş gibi yapar, duymamış gibi yapar, haberi yokmuş gibi yapar, olaydan o an memnunmuş gibi bile yapabilir ve hatta unutmuş konu kapanmış gibi yapar ama ASLA UNUTMAZ!!!

Muhtemelen karşınıza çıkacaktır.gbt'yine zaten mahelleden sormuyorlar devlet birimlerine soruyorlar.
Arkadaşımın babası 1987de (31sene yahu) bir yürüyüşe katılmış üniversitedeyken, yemekhane ve harç fiyatları ile ilgili ve o gün ki derslerde katılanlar yok yazılmış yoklamada doğal olarak.(ordan takip etmişler mesela kim katıldı kim sınıfda)
Kıza bunu sormuşlar mesela, babanız gençliğinde biraz asiymiş, yemek zammına karşı çıkmışmış, sizde öylemisinizdir diye!
84küsür puanla atanamadı.oysa bölümü 81le kapadı..

coffeex, çok üzüldüm umarım karşıma engel olarak çıkmaz bi anlık sinirle yaptığım saçma sapan bişeydi.

X