• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mülakat heyecanı )=

demircan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
44
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba benim sorunum iş mülakatları çok heyecanlanıyorum ama heyecanlı bi yapımda yok ama ne var ki mülakata girdiğim an nutkum tutuluyor sanki kaydirigubbakcemile3 afallayıp kalıyorum benimle aynı dertten muzdarip olanlar önerilerinizi bekliyorum. . .

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba benim sorunum iş mülakatları çok heyecanlanıyorum ama heyecanlı bi yapımda yok ama ne var ki mülakata girdiğim an nutkum tutuluyor sanki kaydirigubbakcemile3 afallayıp kalıyorum benimle aynı durumda olan var mı??

zamanında bende de öyle bir durum vardı ve ben kendimde şunu farkettim

eğer elimde kalem vb bişe olursa görüşme esnasında ondan güç alıyorum enerji alıyorum ve

rahat bir şekilde görüşmemi tamamlıyordum çok işime yaradı ilginç ama değil mi

Bende masanın altında ellerimle oynarım genelde heyecanlısın galiba falan filan rahat ol diye söyleyip motivasyon ediyolar güya =)

Son düzenleme:
canım kendine güveniyor hissi vermelisin karşı tarafa.sakin ol, ben herşeyin üstesinden gelirim de kendi kendineopuyorumnanaktan

samimiyetinizi ve bu işi istediğinizi belli ederseniz
karşınızdaki işe alım uzmanı size gerekli yönlendirmeyi yapıp rahatlatacaktır zaten
a.s

sakinleştirici içip gidin
ya da iki tek atıp gidin
karşındaki de senin gibi sıradan bir insan
onu çok yukarda görme
unutma o da aynı mülakatlardan geçti

valla bende heyecanlanıyorum ama bir yandan da herşey olacağına varır diye düşünüp heyecanı üstümden atmaya çalışıyorum

Birazda sorun orda sanırsam bi anda heyecanlanıyorum buda karşı tarafa eksi olarak yansıyo tabi :sinifsinif:

ben mülakat yapan biri olarak şunu söyleyebilirim;
eğer bu heyecanın kendini tam ve toğru olarak ifade etmeni engelliyorsa evet bu bir sorun,
ama sadece elini, ayağını nereye koyacağını bilmeyip, telaşlanıyorsan karşındaki bunu anlar merak etme
alkisalkisalkis

ben mülakat yapan biri olarak şunu söyleyebilirim;
eğer bu heyecanın kendini tam ve toğru olarak ifade etmeni engelliyorsa evet bu bir sorun,
ama sadece elini, ayağını nereye koyacağını bilmeyip, telaşlanıyorsan karşındaki bunu anlar merak etme
alkisalkisalkis

Evet kendimi istediğim gibi ifade edemiyorum resmen tutuluyorum çok kötü bir durum :kedi:

kendi kendini telkin etmeye çalış cnm..bu bi görüşme sonuçta ve heyecan sana puan kaybettirecek bişey.oyüzden bunu normal bişey olarak görüp rahat davranmaya çalış

kendi kendini telkin etmeye çalış cnm..bu bi görüşme sonuçta ve heyecan sana puan kaybettirecek bişey.oyüzden bunu normal bişey olarak görüp rahat davranmaya çalış

Çok doğru canım ama rahat olamıyorum nasıl bir durumsa heyecanlı bi kişiliğimde yok güven sorunum da yok ama o odaya girdiğim an bloke oluyorum kaydirigubbakcemile3

Back