mülakat çeşitleri

mistiknehir

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
14
0
16
İzmir
Selam kızlar,

İş arıyorum şu aralar ve karşıma çeşit çeşit mülakatlar çıkıyor. Kişilik testlerinden tutun da kağıttan uçak yapıp zeka küpleriyle oynamaya kadar çeşit çeşit sabrımı deneyen şeylerle karşılaştım! Bi de büyük şirketlerde fln 3-5 kere çağırıyolar aynı pozisyon için!!!

Daha nelerle karşılaşacağımı bilemediğimden burda sizin de karşılaştığınız garip mülakatlar, sorular fln varsa paylaşalım mıı? Süpriz olmaz en azından karşılaştığımızda :)

Benim girdiğim küplerle yapılan zeka testinin daha detaylı anlatımı ekteki yazıda anlatılmış, gerçekten de insan delirmiş zannediyor kendini

Zeka testi mülakatı: İş Yaşamında Hayatta Kalma Rehberi: Mülakatta mıyım, yoksa Delirdim mi?

kimse cevap vermemiş ama neyse bende daha bu yıl ön lisans mezunu olcam ve ne yapacaımı da bilmiyorum hiç iş başvurusunda bulunmadım böyle bir mülakat karşısında ne yaarım bilemedim ama sağlam bi cv gerekli bunu biliyorum ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…