• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan mükemmel nişan bohçamm el yapımı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

meriva

bi sen bi ben bide BEBEK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
212
0
96
Antalya
işte bu benim nişan bohçam ben bayıldım hepsi el yapımı elbisemi de onlar diktiler çok özenli oldu fikir edinmek isteyenler için buraya ekledim çünkü ben çok bakmıştım =)

Eklentiler

• $IMG_0423.jpg
    $IMG_0423.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 179
  • $IMG_0429.jpg
    $IMG_0429.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 164
  • $IMG_0436.jpg
    $IMG_0436.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 169
  • $IMG_0434.jpg
    $IMG_0434.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 176
  • $IMG_0440.jpg
    $IMG_0440.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 167
birde bunu yapmışlar bunda da nişan şekerleri vardı alttaki ise lavanta keseleri onlarda yine elde hazırlandı bohçaya konulmuş olan gecelik terlik havlu pijama hepsi elde dikimdi onları da sonra paylaşacağım

Eklentiler

• $IMG_0427.jpg
    $IMG_0427.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 157
  • $IMG_0445.jpg
    $IMG_0445.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 160
bu da benim gönderdiğim daha sonra küçük sandığa traş losyonu deodorant falan ekledim ama onlar burda yok

Eklentiler

• $IMG_0323.jpg
    $IMG_0323.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 166
  • $IMG_0325.jpg
    $IMG_0325.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 142
  • $IMG_0318.jpg
    $IMG_0318.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 144
  • $IMG_0317.jpg
    $IMG_0317.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 138
çok teşekkür ederim allah herkese nasib etsin önümüzde düğünümüz var şimdi bakalım o nasıl olacak

inşallaaah canım ben birde uzağa gideceğim nasıl olacak bilemiyorum sıkıntılar basıyor :bbo:

çok güzel hepsi

Allah tamamına erdirsin.kıyafetinde pekşık.
Maşallaahhh

uzağa gime konusunu dert etme elbette çok zor oluyor bene başka şehre gelin geldim.hiç tanımadığın ir yer arkadaşınyok denecek kadar az oluyor ama zamanla herşeye alışıyorsun.Eşini sevdikten sonra hepsi vız geliyor :D alışırsın merak etme ;)

valla getirenlerin ellerine sağlık hepsi özenilmiş yapılmış ,yi günlerde ağız tadıyla kullan inşallah

çok güzel hepsi

Allah tamamına erdirsin.kıyafetinde pekşık.
Maşallaahhh

uzağa gime konusunu dert etme elbette çok zor oluyor bene başka şehre gelin geldim.hiç tanımadığın ir yer arkadaşınyok denecek kadar az oluyor ama zamanla herşeye alışıyorsun.Eşini sevdikten sonra hepsi vız geliyor :D alışırsın merak etme ;)

çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur beni asıl sıkan eşyalar gidecek nasıl serilecek serildikten sonra orada kalınacak iki tane ablam var çeyiz sermede onlar da olmak istiyor ikisininde iki tane çocuğu var yani sıkıntılarım bu yönde yoksa orada yaşamaktan yana bir korkum yok tek derdim bunlar

Back