Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mükemmel kadın olmayın, bence her kadın okumalı...
gerçekten güzel bir paylaşım olmuş.Cidden de öyledir zaten.Çevremizde dışardan mükemmel görünen hanımlar ellerinden her iş gelen oturmasını kalkmasını konuşmasını,bulunduğu ortama göre ayak uyduran kadınlar genelde hep mutsuzdur.Evlilklerinde öle.Çünkü böyle kadınlar naz yapmasınıda bilemezler:)
çok güzel bir yazı gerçekten.erkekler hep şunu söylemez mi zaten " yapsaydın.gelmeseydin.alsaydın" yani bir teşekkür etmek yerine bide sizi aptal yerine düşürürler.benim için geç okunmuş bir yazı oldu..
Kahretsin yapım öyle mükemmeliyetçi ki.. Biraz da yetiştirilme tarzı , babam hep öyle olmayı dayattı bana , kardeşime.. Şimdi ise bakıyorum da kendime iş güç sahibiyim, evliyim ama tüm bu güzelliklere sahip olmanın tadını bile çıkaramaz oldum, evi topla, her tarafı sürekli akla, yemekler kusursuz olmalı, sofra öyle olmalı. Misafir ağırlamak bile güç bana ,çünkü o bile kusursuz ağırlanmalı önceden ev temizlenecek , o gün ben çok güzel olucam, bir sürü ikramlık olucak evde vs vs.. Hayat böyle zor, değişmem lazım; bugün miladım olsun