- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
-
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
Tebrikler canım, benim de bata 2 gün kala 47,79 du.Reglim geçmeden dün evde test yapmıştım negatifti çok üzüldm ama sonra silik bir şekilde 2.çizgi çıktı ve tekrar ümitlendim, bugün vakit geçmek bilmedi, acile gitmek için eşimi zor ikna ettim, eğer olumsuz olursa çok üzülürsün daha günün geçmedi çok acele ediyorsun dedi ama gerçekten dayanamıyordum, neyse bu akşam gittik ve beta hcg 42.86 çıktı, dr gebesin ama çok erken bir gebelik dedi, kese görünmeyeceği için 10 gün kimseye deme dedi, peki kızlar beta hcg'm nasıl? Bir olumsuzluk olmaz dimi? İnanamıyorum, kesin hamileyim dimi?
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım senin de bebişin sağlıkla gelsin inşşşTebrikler canım, benim de bata 2 gün kala 47,79 du.
2 gün geçince bir kere daha kan ver değerin güzel artıyormu diye. Regl tarihinden 10 gün sonra kontrole git dra. Sağlıkla gelsin bebişin.
hayırlı olsun inşallah kesesinde görmeyi nasip etsin rabbimReglim geçmeden dün evde test yapmıştım negatifti çok üzüldm ama sonra silik bir şekilde 2.çizgi çıktı ve tekrar ümitlendim, bugün vakit geçmek bilmedi, acile gitmek için eşimi zor ikna ettim, eğer olumsuz olursa çok üzülürsün daha günün geçmedi çok acele ediyorsun dedi ama gerçekten dayanamıyordum, neyse bu akşam gittik ve beta hcg 42.86 çıktı, dr gebesin ama çok erken bir gebelik dedi, kese görünmeyeceği için 10 gün kimseye deme dedi, peki kızlar beta hcg'm nasıl? Bir olumsuzluk olmaz dimi? İnanamıyorum, kesin hamileyim dimi?
Amin kuzum çok teşekkür ederimhayırlı olsun inşallah kesesinde görmeyi nasip etsin rabbim
Amin canım Allah razı olsun sen de inş bebişini sağlıkla kucağına alırsın bu arada profilime hamilelik takvimini nasıl eklicem?tebrıkler benım de ıkı gun kala 55 ıdı adet gunumde 174 oldu maşşallah kucagına almayı da nasıp etsın cnm
pardon yanlış yazmısım 66 ıdı degerımAmin canım Allah razı olsun sen de inş bebişini sağlıkla kucağına alırsın bu arada profilime hamilelik takvimini nasıl eklicem?
Hmm teşekkürler canım yaptım ama olmadıpardon yanlış yazmısım 66 ıdı degerımbas donmesı malumm
canım profılıne gıt kısısel bılgılerıne orda hamılelık takvımı yazıyo bıraz asagı ın oraya beklenen dogum tarıhını yaz bılmıyorsan onu gebelık hesaplama yaz google ordan çıkan yerde hesapla çıkan tarıhı oraya yaz degısıklıklerı kaydet de olur
beklenen dogum tarıhını yap gecmıs zaman gırmıssın bak benımkı 12-02-2016 senınkı kac onu aynı bu sekılde yazHmm teşekkürler canım yaptım ama olmadı(
Aaaa ne kadar dikkatsizim 2016 tabi yaa, kafa gitmiş benim :))beklenen dogum tarıhını yap gecmıs zaman gırmıssın bak benımkı 12-02-2016 senınkı kac onu aynı bu sekılde yaz
Canım senin sat ne zamandı, gebeliğini ne zaman öğrendin, kaç kez kan verdin, ne zaman dra gitcen, ben çok acemiyim, 1 kez beta hcgye baktrdım gene kontrol ettırmem şart mı, ne yapmak gerekiyor hamile kalınca, çok değişik bir durum, şaşkın gibiyimbeklenen dogum tarıhını yap gecmıs zaman gırmıssın bak benımkı 12-02-2016 senınkı kac onu aynı bu sekılde yaz
öğrendıgımde beta 27 ıdı ben bıraz pımpırıklıyım 4 test yaptırdım gecen hafta artısı guzel oldu dra 5. haftanın sonunda gıdıyosun cnm ama ıkı gun sonra gıt tekrar olçsunler hcgyı sonra dr rakama gore sana gun verırCanım senin sat ne zamandı, gebeliğini ne zaman öğrendin, kaç kez kan verdin, ne zaman dra gitcen, ben çok acemiyim, 1 kez beta hcgye baktrdım gene kontrol ettırmem şart mı, ne yapmak gerekiyor hamile kalınca, çok değişik bir durum, şaşkın gibiyim
Tamam canım çalışıyorum ya zor oluyor zaman ayırıp test yapmaya gitmek, izin almak ufff çok gıcık özel sektör, inş fırsat bulurum da giderimöğrendıgımde beta 27 ıdı ben bıraz pımpırıklıyım 4 test yaptırdım gecen hafta artısı guzel oldu dra 5. haftanın sonunda gıdıyosun cnm ama ıkı gun sonra gıt tekrar olçsunler hcgyı sonra dr rakama gore sana gun verır
inş vnm benımTamam canım çalışıyorum ya zor oluyor zaman ayırıp test yapmaya gitmek, izin almak ufff çok gıcık özel sektör, inş fırsat bulurum da giderim
acile gıt gece acılde yaptır calısıyorum özeldeyım ızın vermıyorlar de yaparlarTamam canım çalışıyorum ya zor oluyor zaman ayırıp test yapmaya gitmek, izin almak ufff çok gıcık özel sektör, inş fırsat bulurum da giderim