Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne giden var mı?

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
kızlar ben okumak istemediğim bölümle ilgili konular açmıştım. şuan bu bölümü okuyup başka bi bölümü daha okuyamayacağım için aklıma yök'e bağlı olmayan müjdat gezen sanat merkezi geldi. üniversite gibi okunabilen bi yermiş. acaba oraya giden varmı bilgi verebilirmi? internet sitesinden baktım ama tam hangi bölümler mevcut göremedim. gidenler bana bilgi verebilirmi?

kızlar ben okumak istemediğim bölümle ilgili konular açmıştım. şuan bu bölümü okuyup başka bi bölümü daha okuyamayacağım için aklıma yök'e bağlı olmayan müjdat gezen sanat merkezi geldi. üniversite gibi okunabilen bi yermiş. acaba oraya giden varmı bilgi verebilirmi? internet sitesinden baktım ama tam hangi bölümler mevcut göremedim. gidenler bana bilgi verebilirmi?

2 senelikmi istiyosun 4 senelikmi?

Son düzenleme:

4 senelikte müzik,bale,tiyatro var.ben 2 senelik okuycam inş bu sene.2 senelikte actorstudio,tiyatro,genç tv sinema sanatı gibi bölümler var.

Son düzenleme:

2 seneliği başarıyla bitirirsen bedava 2 senelik daha eğitim veriliyo tabi istersen.sen hangi bölüm düşünüyosun?öğrenmek istediğin bişey olursa seve seve yardım ederim.internette pek detaylı bilgi vermiyolar.

Son düzenleme:
hadi ya her bölümde mi? üzüldüm şimdi yani neden öle ki?

e baleye küçücük çocukken başlamak gerekiyo malum esneme için..

resimde yaş sınırı var mı varsa niye var bilmiyorum

oyunculuktada akşam kursunda yaş sınırı yok ama konservatuar kısmında var çünkü oyunculukta bedeni eğitmek önemli..

bence resim istiyosanız direk gidip kurumla görüşün daha faydalı olur

ben her bölümde yaş sınırı var sandım ondan öle dedim yoksa baleye gidemeyecek kadar büyüğüm zaten:KK70: nese ben gidip sorayım en iyisi umarım resim vardır

X