Star TV'de ekrana gelecek olan dizinin yayın tarihi Kasım ayına kaydırıldı.
Star TV'nin yeni dizisi 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' Kasım ayına kaydırıldı. Dizi, ilk olarak Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipcom Fuarı'nda görücüye çıkacak.
Ekim ayında başlaması beklenen dizide Mipcom'dan gelen haberlere göre Kasım ayına kaldı.
Yapımcılığını Tims Productions'ın üstlendiği dizinin başrollerini, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, Sinan Tuzcu, Tülin Özen, Erkan Kolçak Köstendil, Nadir Sarıbacak ve Kadir Doğulu gibi isimler paylaşacak.
muhteşem yüzyılı da herkes eleştiriyordu ama reytingler tavan yapıyordu her hafta..
bu da öyle olacak... eminim herkes sabırsızlıkla kösemin başlamasını bekliyordur...
muhteşem yüzyılı da herkes eleştiriyordu ama reytingler tavan yapıyordu her hafta..
bu da öyle olacak... eminim herkes sabırsızlıkla kösemin başlamasını bekliyordur...
Simdi mesele sadece osmanliya hakaret edilmesi degil.
Ayni zamanda Beren ve Hulyanin hdp ye olan bagliligida izletmez bence.
Hatta insallah ellerinde patlar..
te Allah'ım osmanlıyı oynayan kişilere bak pkk yanlısı hülya beren saat başka kimse bulamadılar mı?öncekinden de gıcık kapmıştım buna da aslaaaaaaaa bakmam,osmanlıyla hiçbir alakası yok
Berenin hdp li olduğunu öğrendikten sonra soğudum gerçi ama Hülya Avşar özellikle bu diziye hiç olmamış bence. Meryem Üzerli gibi tanınmamış oyunculara yer verselerdi çok daha iyi olurdu bence. Çünki bu insanların üzerine yapışmış profiller var artık. Mesela Meryem Üzerli'nin de bundan sonraki projelerinde aynı başarıyı yakalaması daha zor artık, neden, çünki beklentiler yükseldi, o bir star artık, muhteşem bir performans sergilemeli ki Muhteşem Yüzyılı unuttursun. Aman nerden nereye getirdim lafı bende be yav Kısacası Beren ve özellikle Hülya ı-ıh diyorum ben.