• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem!! yer döşemesi Superglanz Parlak laminat

EfLaH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
563
5
0
39
Kocaeli
ayhhh gorunce bayıldım ya hemen paylaşmak ıstedım ışıl ışıl. .
daha yenı sayılır parke yaptırdık evı nasıl gormedım o zaman bu parke cesıdını .. ya cok guzel deılmı hanımlar ?

13.jpg

2100_superglanz.jpg

2076higloss.jpg-for-web-normal.jpg

37693186_56786b8e96.jpg

b_112267_laminat-parke-yer-kaplamalari.jpg

Superglanz floor, laminat parkenin en önemli özelliği, yüzeyinin benzersiz parlaklığıdır. Çizilmeye ve yıpranmaya karşı son derece dayanıklı olan parkenin yüzeyi AC 5 sınıfıdır.

Uygulama Alanları : Superglanz floor laminat parkenin yüzeyi iş temposunun yoğun olduğu yerlerinizde bile yıpranmaz ve aşınmaz. Ayrıca ürünlerimiz kanserojen madde içermediğinden dolayı konutların tüm odalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler : HDF - Plus Doğal dokunuş Şık görünümlü parlak yüzey Entegre ses yalıtımlı zemin Statik elektrik birikimini önler(Toz çekme yok) Paket içeriği:8 ? 1,92m² Uzunluk x Genişlik x Kalınlık= 1294 x 185 x 8,7 Statik elektrik birikimini önler

fena değil.. ama çok parlıyo.. ofis havası verir eve.. bide her şeyin yansıması güzel gelmedi gözüme. hep dalgalı bi görüntü olur göz yorar sanki...

güzel tabi ama bana çoook soğuk geldi...ne bileyim ofis, hastane, müze sergi salonu vsvs gibi...ben evde daha sıcak, ahşap yüzey seviyorum....

yaa benden baska begenen yokmu :((
ben boyle yerlerın mıs gb ısıl ısıl parlamasını cok sevıyorum bır vıllanın zemınınde gormustum harıka duruyordu :9

vallaha ben begendim canım emeğine saglık bunlar dösendigi zaman resimdeki kadar parlak ve esyaları o denli yansıtan cinsten olcagını tahmin etmiyorum bunlar tanıtım amaclı resimlerdir

ben bunları beğeniyorm ama bu çok parlak olanı bide bunun daha mat olanı var yansıma yapmayanı onlar daha iyi mutfak ve koridor için ideal

biraz mermer vari bir görüntüsü olduğu için soğuk aslında. arkadaşın dediği gibi mutfak ve koridorda güzel olabilir...

evet mermer gb duruyor ama bunlar renklerle alakalı dıye dusnuyorum beyaz olduugunu dusunsenıze heryer pırıl pırıl ( o evı temızlekte ayrı srun ama ) goruntu muthıs olurdu :)

parlak parke dıye arattıgımızda cıkan 2 yer var suanda
cok yenı galıba bu urun cunku daha 1 yıl olucak bız parke yaptırdık boyle bır urun yoktu ahh keske olsaydı pırıl pırıl evıme bunu dosettırdım

Çok ilginç ilk defa görüyorum hiç de parkeye benzemiyorlar gerçekten. Ben de daha yeni yaptırdım laminatları. Daha önce görseydim belki bazı odalara düşünebilirdim.

granite benziyor aynı.granitlerde ışıl ışıl parlıyor ama maalesef üstünde halı durmuyor.çok kaygan oluyorlar

güzel görünüyor hele bej rengi

lekeleri izleri (ayakizi)cabuk gösterir gibime geliyor birde tozlar köselerde toplaniyor:26:

birde yer silindikce cok mattlasmaz umarim yoksa güzel

Ben beğendim canım. Özellikle en latın bir üstünde olan lambalı fotoğraftaki çok hoşuma gitti.
Kendime ait bir evim ve yeterli param olursa mutfak için düşünebilirim.:21:

Back
X