Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
??????????Kizlar muhtesem üçlüyle gebe kalan var mi aranizda gercekten ise yariyor mu
??????????![]()
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇSIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞIMuhteşem 3 lü nedir?
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇSIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞIO ne ki![]()
YA ONLARA İYİ GELMİŞ.SANADA İYİ GELİCEK DİYE BİŞEY YOK..EZBERE İLAÇ KULLANMAYIN..PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇSIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI böyle bise varmis
Bende yan etkisi falan olur diye dusundum doktora sormadan kullanmayida düsünmüyoruz ama vitamin yan etkisi faln yok diyolar canimYA ONLARA İYİ GELMİŞ.SANADA İYİ GELİCEK DİYE BİŞEY YOK..EZBERE İLAÇ KULLANMAYIN..
ben bu ay eşime kullandırıyorum. ben de çok araştırdım forumlarda da yararını görenler olmuş ayrıca çinko ve L-carnitine 'in sperm hareket ve hızını arttırdığı konusunda araştırma yazılarını okudum. denemeye karar verdim. etkisini 2-3 ay sonra görücem muhtemelen çünkü yeni spermlerin üretimi 72 gün civarında sürüyormuş. şimdi bu ilaçlar yeni ve daha sağlıklı spermler üretirse bikaç ay sonra hamile kalabilicem demektir. denemeye çekiniyorsanız ben sonuç alırsam paylaşıcam buradan. Allah yardımcımız olsun...Bende yan etkisi falan olur diye dusundum doktora sormadan kullanmayida düsünmüyoruz ama vitamin yan etkisi faln yok diyolar canim
canim ya benim korktugum esimin bobreginde problem var onu etkiler diye korkuyorum etkisi olmaz diyolar ama bilemedimben bu ay eşime kullandırıyorum. ben de çok araştırdım forumlarda da yararını görenler olmuş ayrıca çinko ve L-carnitine 'in sperm hareket ve hızını arttırdığı konusunda araştırma yazılarını okudum. denemeye karar verdim. etkisini 2-3 ay sonra görücem muhtemelen çünkü yeni spermlerin üretimi 72 gün civarında sürüyormuş. şimdi bu ilaçlar yeni ve daha sağlıklı spermler üretirse bikaç ay sonra hamile kalabilicem demektir. denemeye çekiniyorsanız ben sonuç alırsam paylaşıcam buradan. Allah yardımcımız olsun...
Fazla vitamin alimi zehirler. O yüzdn doktora danismadan vitamin aman canim nolcak deyip sakin almayin kizlar.Bende yan etkisi falan olur diye dusundum doktora sormadan kullanmayida düsünmüyoruz ama vitamin yan etkisi faln yok diyolar canim
bu aralar benimde aklımda muhteşem üçlü nerdeyse herşeyi denedik sıra ona geldi. fiyatı ne kadar tutuyo bununben bu ay eşime kullandırıyorum. ben de çok araştırdım forumlarda da yararını görenler olmuş ayrıca çinko ve L-carnitine 'in sperm hareket ve hızını arttırdığı konusunda araştırma yazılarını okudum. denemeye karar verdim. etkisini 2-3 ay sonra görücem muhtemelen çünkü yeni spermlerin üretimi 72 gün civarında sürüyormuş. şimdi bu ilaçlar yeni ve daha sağlıklı spermler üretirse bikaç ay sonra hamile kalabilicem demektir. denemeye çekiniyorsanız ben sonuç alırsam paylaşıcam buradan. Allah yardımcımız olsun...
Pahalı canım. Pharmaton multivitamin ve çinko 85 tl tutmuştu. L-carnitin 94 tl. Dediğin gibi herşeyi denedik bunu da deneyelim dedik. Bir umut...bu aralar benimde aklımda muhteşem üçlü nerdeyse herşeyi denedik sıra ona geldi. fiyatı ne kadar tutuyo bunun
Merhaba canım. Demek sende de işe yaradı. Eşim bu ay kullandı, ovulasyon günümü değerlendirdik. siz ne kadar süre kullandınız? Peki kullandığınız ay mı gebe kaldın, bikaç ay sonra mı?ben muhteşem üçlüyle hamile kaldım
alırsın 3ün birini cinsinden 3lüyse tabi
herşeyden umut bekliyoruz iştePahalı canım. Pharmaton multivitamin ve çinko 85 tl tutmuştu. L-carnitin 94 tl. Dediğin gibi herşeyi denedik bunu da deneyelim dedik. Bir umut...
Benim eşim spermogram yaptırmadı. Söylüyorum inat ediyor yaptırmıyor. Ben kontrollerimi oldum, prolaktinim biraz yüksekti onu düşürdük. Doktorum eşimde sorun olduğunu, bende gebeliğe engel bişey görmediğini söylüyor ve test yaptırın diyor her seferinde ama malesef yaptıramadım. Ben de kendimce araştırıp uyguluyorum. Keçiboynuzu kürü de denemiştim bikaç ay önce.herşeyden umut bekliyoruz işte![]()