• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Muhteşem üçlü-ısırgan otuyla saç uzatan hatunlar

kubra91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
2.281
8
158
kızlar ben ısırgan otu ve elma sirkesi karışımını saçıma uyguluyorum. gece yatıorum öle sabah uyandığımda sarımsaklı şampuanımla saçımı bi güzel yıkıorum koku olmasn die normal şampunla bikere üstünden geçiorum ve son olarak ısırgan otunu kaynatıp süzmüş olduğum suyuyla saçımı durulayıp işlemime son veriorum zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:lepi:sositososito saçımda herhangi bir koku falanda kalmıo hiç,yalnz bu kadar emek ve özveri isteyen bu çalışmalarımın dönüşümünü inanlmaz sağlıklı saçlarla geri aldım nerdeyse şampuan reklaamnda oynamaya kadar gidicek bu iş sırnaşık şey bugun 3.uygulamamı yptım ve uzadığını daha ii fark edeblmek için sürekli topluorum saçımı bi süre bööle yapıcam ve fönlü haliyle ne kadar uzdğını fark edicem sizlerlede bunu paylaşıcam yalnz kızlar bnm gibi ısırgan otu ağırlıklı karışım uygulayan ve sonucunu alanların yazmasını istiorumsositosositohihoyyytalkisalkisalkis

ben ilgileniyorum şu an a.s. ben de sacıma ısırgan otu uygularım bazen de durulamayı sirkeli su ile yaparım ve ince telli,çok dökülen ve boyadan yıpranan sacım sağlıklkıı hale geliyor artık :nazar:

isirgan etkiliymis uzamaya bizim evin önünde fazlasiyla var ve dogal ama ben sarimsakli sampuan ve turp yapiyorum belki bi ara bununlada yaparim

tavsiye ederm çok ii gelio saça benm saçlarım boyut ayladı resmen kaydirigubbakcemile2

uzamasına faydası var ben 15 gün 2 güne bir uygulamıştım canm. belki de psikolojik bilmiyorum bana uzattı gibi geldi..
ama devam edemedim çünkü benim saçımı çok sertleştirdi o yüzden bıraktım.

ben hergün uyguluyorum dedğim gibi sayfnn başında da hergün nsıl uyguladığımı yazmıştım, kızlar saçlrım o kdar parlak ve canlıki hani reklamlrda erkek elini kızın sçlarından geçirir eli takılır kaydirigubbakcemile3 benmde o misal parmklrım sçlarımın arsından kayıp gidiyor mutlaka uygulayın derm farkı görüceksnz zemuszemus cnım senn saçını neden sertleştrdi anlayamadm :1no2: gerçi ben ısırgan otunu tek bşına kullanmıorum, saçmalamkta istemiorum ama bi uzama fark ettm ben :içelim:

bide saçlarımı ciddi anlmda onardı kestiriyim kırıklarım gitsn derdnden kurtuldummmm :sm_cool:

bunu bende uyguluyorum ama kırık onarma gibi bişey söz konusu değil,uzadığını fark ettiğim için kestirmeye kıyamadığm saçlarımın şimdi sık sık kırıklarını alıyorumsositososito

canm walla benm saçlarım zaten çok kırık değildi ama şimdi kırıklarımda yok

bende bu üçlüyü kullanıorum ama elma sirkesini çıkardım aradan banyoda durulama suyu olarak kullaniodum.sirkeden nefret eden bi insan olarak sadece kısa süre dayanabildim.ısırgan suyunuda banyodan çıktıktan sonra uyguluyorum ve durulamiorum.aklıma geldikcede sıkıyorum.sac yağlanmamasınada ii geliyorr duyrulurrr opuyorumnanaktan

kızlar ben artık sonucunu alıorum saçlarımda uzama warrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

selamlarrrr:1:

aranizda bu formulu deneyipte iki sonuc alan baska kimse var mi ?:26:

Ben simdiye kadar saclarimi iki kere yikayip da sadece isirgan suyu ile duruladim bir ay öyle yaparak nasil bir sonuc vericek diye denemek istiyorum :18: umarim ise yarar

bnde ısırganı durulama suyu olark kulanmk istyrm ama smdi lawnta kulanyrm 1aydaha kulancm snra ısırganı kulanmyı düşünyorm.

gördüm canım saçlarım yumuşacık oldu sanırım uzamasınıda etkiledi biraz.tavsiye ederim

Tamam cok tsk ederim bir ara o kadar cok aldimki öyl duruyor dolapta en iyisi yine onu kullanim saclarima da süreyim artik tekrar tskler :34:

Back