kızlarrrrr biraz geç oldu ama ancak rahatladım. bizde sevdiceğimle 7 Eylül de taktık yüzüklerimizi :)
ve sözden önce çok büyük derdim vardı. sözde misafirlerime ne dağıtıcam hatıra olarak... tam bunları düşünürken KK'de tutawua ile tanıştım. hem bana tecrübelerini aktardı hemde tam 3 günde yetiştirdi sabunları. bu arada farklı şehirlerdeyiz :) o kadar hızlı yani :) huzurlarınızda ona çok çok teşekkür ederimmmm :)
o sıkışıklıkta Hızır gibi yetişti. ayrıca sabunlar misssssss gibi kokuyor. tavsiye ediyorum kızlar. bu arada fiyat olarak da çok uygun bilginize...
Edacımmmm:) teşekkür ederim güzel yorumların için. Yalnız kafama takıldı sabunlar öyle karmançorman mı çıktı ben onları güzelce dizmiştim aslında ama sanırım kargocular taşırken ve yolda baya bi sarsılmışlar
Arada ezilenler filan olduysa kusuruma bakma. Keseler de çok hoş olmuş, tamamlamış.
E anlat nasıldı sözünüz:)
Ben de heveslendim ama... Kutuda parçalanırsa diye korktum şimdi :)
Ama çok güzel olmuş. Yapanın eline sağlık, hediye alanlar da umarım mutlu anıları hatırlarlar hep.
Mutluluklar.
Edaya yüz tane gönderdik o söylesin parçalanan olmuş mu:) Ben daha yeni bir nişan için yapıp dağıttım. O yüzlerdeki şaşkınlık ve beğeni ifadeleri artı sabunların kapış kapış gittiğini görmek her şeye değerdi:) Yani bence hevesin içinde kalmasın tatlım:)
Yüz tane benim için çok :) Biz aile arasında yapacağız ve en fazla 20-30 tane düşünüyorum. Yine de bir bakalım derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?