ben de z.yağının içine muskat rendelyip karanfili ezip karıştırıyorum en az 3gün beklet saçına sür müthiş parlaklık veriyor uzadığını da sölüyorlar
ben de z.yağının içine muskat rendelyip karanfili ezip karıştırıyorum en az 3gün beklet saçına sür müthiş parlaklık veriyor uzadığını da sölüyorlar
Kızlar sağlıklı saçlar için kullandığınız ürünlere dikkat etmek de çok önemli... Ben bunu yeni anladım sayılır, yaklaşık 4 aydır organik içeriğinde paraben, silikon ve sls içermeyen şampuan kullanıyorum, diğer kullandığım ürünlerin de hep içeriklerini okuyorum bu maddeler varsa kullanmıyorum... Saçlarım gerçekten çok sağlıklı bir görünüme kavuştu ve dökülmüyorlar eskisi kadar... Piyasadaki hemen hemen tüm şampuanlarda silikon (dimethincone), paraben, veya SLS (sodium laurent sulfat) var ve bunlar saç köklerine ve deriye çok zararlı...
canım hangi sampuanı kullanıyorsun şu an ya da önerebileceğin bir şampuan var mı ?Kızlar sağlıklı saçlar için kullandığınız ürünlere dikkat etmek de çok önemli... Ben bunu yeni anladım sayılır, yaklaşık 4 aydır organik içeriğinde paraben, silikon ve sls içermeyen şampuan kullanıyorum, diğer kullandığım ürünlerin de hep içeriklerini okuyorum bu maddeler varsa kullanmıyorum... Saçlarım gerçekten çok sağlıklı bir görünüme kavuştu ve dökülmüyorlar eskisi kadar... Piyasadaki hemen hemen tüm şampuanlarda silikon (dimethincone), paraben, veya SLS (sodium laurent sulfat) var ve bunlar saç köklerine ve deriye çok zararlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?