Doğal Saç Bakım Kürleri Muhteşem saçlar için ne yapmalı? :)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ben de z.yağının içine muskat rendelyip karanfili ezip karıştırıyorum en az 3gün beklet saçına sür müthiş parlaklık veriyor uzadığını da sölüyorlar

ben de z.yağının içine muskat rendelyip karanfili ezip karıştırıyorum en az 3gün beklet saçına sür müthiş parlaklık veriyor uzadığını da sölüyorlar

Canım her birinden ne kadar koyuyorsun? ve muskat nereden bulunuyor acaba?:97:

cnm neler kullanıyosun..ben duru ile hacı şakir de bulamadım bu ürünleri..kullandım..gayette güzeller..saç kreminide ayrıca sürüyorum diplere değdirmeden..

canım hangi sampuanı kullanıyorsun şu an ya da önerebileceğin bir şampuan var mı ?

kızlar bakım kürleri uygulamak lazım. hint yağı, shea yağı, susam yağı, badem yağı bunlar saçı beslerler. ancak saçımızın asıl katili ve keratini aşındıran maddeler, sülfatlı köpürtücüler ve tuzdur. sülfat içermeyen şampuanlarda tuz yerine xantum gum yani şu yapıp yediğimiz jöleler kullanılır. çünkü şampuanlardaki tuz deniz suyuyla aynı oranlardadır ve bu saçı mahveder. bunu bana eski sevgilim anlatmıştı, brezilya fönünden sonra kullanılan sülfatsız şampuanları herzaman kullanın saçlarınız ışıl ışıl olur, ve dökülme problemi azalır. ben bu güne kadar çok markanın sülfatsız şampuanını kullandım bunlar

genos 150 tl
alterna 50 tl
organicum 20 tl
sebamed 25 tl
nude 18 tl
nival 17 tl
doa 7,5 tl

en son ankarada bir aktardan doa şampuanı aldım, fiyatı neden ucuz dediğimde firma politikası dediler, brooşürde erişilebilirliğe inanıyoruz o yüzden ambalaja reklama para harcamıyoruz yazmışlardı, 3. yıkamadayım, memnunum diyebilirim ama daha kesin sonuçları ilerleyen zamanlarda aktarırım...

canım bende barcelino yağı kullandım çok iyi geldi saçıma özellikle boyuyorsan mutlaka kullan inanılmaz iyi geldi

canım bende barcelino yağı kullandım çok iyi geldi saçıma özellikle boyuyorsan mutlaka kullan inanılmaz iyi geldi

Ben de saçlarım için ;

- 1 yumurta sarısı
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı
- 1 tatlı kaşığı hint yağı

bu malzemeleri karıştırıp saç diplerime sürüp, yarım saat beklettikten sonra yıkıyorum
sonuç; yumuşak ve parlak saçlar..

syoss isimli şampuanı aldım %0 silikon yazıyor. Dove'dan sonra kullanmaya başlayacağım. Şuan saçlarıma yoğun bir bakım uyguluyorum. Haftada bir çeşitli yağlardan ve bemiks kapsülden hazırladığım karışımı kullanıyorum. Şampuanımın içine çam terebentin, badem ve susam yağı ekledim. Bunun yanında bakım kremi de kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak. Şampuanlarım bittikten sonra market yerine aktardan bitki özlü şampuan alıp onları kullanacağım.

şimdiye kadar piyasadaki şampuanların hepsini denedim ve yine hacışakire döndüm badem sütü olan. kremi de ballı. o kadar çok para vermenin bir anlamı yok. kimyasal maddeler saça zarar veriyor ve piyasadaki şampuanların bir içeriğine bakın derim. kesinlikle tavsiye edeceğim şey; beslenmenize çok dikkat edin. süt ve süt ürünleri, bal, sebze meyve vs.. sigara içmeyin. bunlar saça da iyi geliyor tüm bedene de

ben bepanten, bal, ılık zeytinyağı ve yumrtanın sarısını karıştırıp haftada 1 saçıma 2 saat uyguluyorum hem saçımdan çabuk çıkıyor hem de saçlarım yumuşacık oluyor ayrıca saç diplerimin de rahatladığını hissediyorum ben memnun kaldım bu kürden ayrıca syoss şampuanı tavsiye ediyorum çok hafif formülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…