Doğal Saç Bakım Kürleri Muhteşem saçlar için ne yapmalı? :)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
evet arkadaşlar herkesin yorumunu bekliyorum muhteşem saçlara kavuşmak için neler yapmalıyız? belki birbirimizin bilmediği şeyleri öğrenebiliriz deneyebiliriz o yüzden soruyorum ve herkesin yorumunu bekliyorum ha bide örgü saç köklerinmi zayıflatır bi sitede okudum doğrumudur sizce?

Ben sinameki kullanıyorum bu uzatmada ve yumuşaklıkta çok etkili
Şampuanıma bal katıyorum saçımın parlaması için
Belki çok sık örünce zayıflatabilr fakat bende biryerde dış etkenlerden koruduğunu okumuştum :26:

evet dış etkenlerden koruduğunu bnde okudum ama saç köklerini zayıflatması saçma geldi ya belki yoktur öle bişe

bende saçıma zeytinyağı ve badem yağını sürüyorum ama ısıtarak uyguluyorum yumuşacık yapıyor ve parlatıyor saçlarımı

Ben okula giderken rahat oluyor diye hep örüyorum. Zayıflatma gibi bir etkisi olmadı, tam aksine saçlarımda hiç kırık yok

ben saçım için şunları yapmak istiyorum canım ama faydaları hakkında bi şey diyemicem daha denemedim çünkü :)
sinameki:uzun saç
papatya suyu:açık renk saç
bal ve su karışımı:yumuşaklık ve parlaklık
banyodan sonra lavanta suyu:gürlük
ayrıca gürlük için şampuanıma sarımsak koyacağım
ama ben bu üşengeçlikle bunların ikisini bile yapsam iyi

merhaba kızlarr. benim saçlarım çok mat hiç parlamıyor ve çok ince telli. 1 buçuk aydır şampuanımın içine kattığım çamterabent ve badem yağını kullanıyorum. saçlarım hala çok zayıf ve mat. kolay kürleriniz varsa tariflerini bekliyorumm

canım turplu su tarifini denemelisin resmen parlatıyor saçları.1. denemeden sonra farkı görüceksin bnim saçlarım çok kuru ilk yapışımdan beri mükemmel bi yumuşaklık parlaklık hacim var

nasıl yapıcam pekii turbu kaynatıp saçımamı sürücem. bidee bu mevsimdeee turpp varmı halaa???? :S

ben daha yeni aldım kipadan hemde çok ucuz 8-9 tanesi 1tl fln. 1 veya 2 turbu rendele 3-4 bardak suda yarım saat kadar kaynat sonra bırak biraz ılıklaşsın(yoksa yumurta pişiyor) posasından ayır suyun içine sonra 1 yumurta sarısını kır karıştır saçına yedir masajla birşeyle sar( bu havlu olmasın bütün suyu çekiyor) 1 saat hatta dayanabilirsen daha da fazla beklet yıka sonuca inanamıcaksın ben çok memnunum

hmmm. çok basitmişş. mutlaka denicem bunu. çokk teşekkür ederimm. haftada bir kere yapmam yeterli olur herhalde?

hmmm. çok basitmişş. mutlaka denicem bunu. çokk teşekkür ederimm. haftada bir kere yapmam yeterli olur herhalde?

canım ben haftada 1 yapıorum vaktim yok die ama tabi 2 kere yapsan bnce daha iyi olur arkadaşlar turplu su başlığında baya anlatmışlar ordan bilgi alabilirsin inşallah faydası olur

Kızlar sağlıklı saçlar için kullandığınız ürünlere dikkat etmek de çok önemli... Ben bunu yeni anladım sayılır, yaklaşık 4 aydır organik içeriğinde paraben, silikon ve sls içermeyen şampuan kullanıyorum, diğer kullandığım ürünlerin de hep içeriklerini okuyorum bu maddeler varsa kullanmıyorum... Saçlarım gerçekten çok sağlıklı bir görünüme kavuştu ve dökülmüyorlar eskisi kadar... Piyasadaki hemen hemen tüm şampuanlarda silikon (dimethincone), paraben, veya SLS (sodium laurent sulfat) var ve bunlar saç köklerine ve deriye çok zararlı...

hafta da bir sefer tüm saça zeytinyağ yapıp 1 saat bekletirim
nasıl bi mucizeyse bu zeytinyağ tüm hafta parlak kalır saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…