Anket Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz?

Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz?

• Hayır, zeka daha önemli

OY: 60 67,4%
  • Evet, zeki olacağıma güzel olmak isterim

OY: 12 13,5%
  • Diger (Lüften belirtiniz)

OY: 17 19,1%

• Ankete Katılan
    89
kendimi beğenmiş gibi olmasın ama hem zeki hem güzelim tabi kk liler öyle tabi

erkekler tabıkı zekı kadınlardan hoşlanmazlar canım bıraz popo bıraz gogus but cığer bobrek yeter onlara haha:)

gelelım bana hımmm zekayı ısaretledım allahıma bın sukurkı hem zekıyım hemıde fıstık gıbıyım canım beeee

bencede zeka.çok güzel ama aptal birisi zamanla bayar insanı.çekilmez hale gelir.çirkin ama zeki konuşmasını bilen insanlar bana hep güzel gelmiştir zaten.

tabiki zekaaa...zeka yoksa güzellik boşa gider...zeka varsa o kadın öyle değişiklikler yapar ki kendine güzel ve cekici bir kadın haline dönüşebilir

İnsanlar kendinde olmayanı ister hepsine sahibim çok şükür ama param yok yeterince...delikafaduldenDiğeri seçeyim bol para olsun

Herkes zeka demiş de şöyle bir şey var..Erkekler zeki kadın isterim derler ama benden fazla zeki olmasın diye düşünürler..Fazla zeki olmayan vücudu çok düzgün bir bayan oldu mu da dibine düşerler....-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Zekilik belki de zeki olduğunu belli etmemektir.....yerimseniben

suanki zekam yerinde kalıcaksa muhtese bir fizik olsun derim opuyorumnanaktan
ama beyinsizin teki olacaksam almıyım zeka olsun yeter

Bana göre zeka bedensel herşeyden daha önemli...
Zeki olayım, güzel olmasam da olur...

Tercih tekse zekayı tercih ederim.
Ama ikisindende biraz olsa fena olmaz hani.

zeki insan ne yapar ne eder güzelliğin yolunu bulur.zekasız insansa o güzelliğin içine eder kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…