Anket Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz?

Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz?

• Hayır, zeka daha önemli

OY: 60 67,4%
  • Evet, zeki olacağıma güzel olmak isterim

OY: 12 13,5%
  • Diger (Lüften belirtiniz)

OY: 17 19,1%

• Ankete Katılan
    89
bu soru erkeklere sorulmalı bence
kızlar genelde zekayı seçicktir die düşünüorm

tabii diğer i işaretledim, yani ikisinide isterim, gerçi zeki olduğumu düşünüyorum ama çok borcum olduğu düşünülürse o kadarda zeki değilmiyim aceba diye düşünmüyor değilimkaydirigubbakcemile3

guzelligi tercih ediyorum ekranlara baksaniza ne kadar gerizekali var ama guzel oldugu icin para kazaniyorlar:)zeka artik cokda onemli degil bu devirde guzelsen orani burani acarsan zeki sayarlar:)aptalda olsan.
ben guzelligi sectim.

Zekayı tercih ederim.
Muhteşem bir vücud ise sahip olunmayacak bir şey değil...Ama zekaya öyle isteyince sahip olamazsınız para ile alamazsınız...
Dediğim gibi muhteşem bi vücud spora beslenmeye ve birazda paraya bakar.

cık ikisi bir arada olmaz diye kural yokya arar bulurum
valla rabbim yaratmış ama
ne çirkinle nede salakla bir ömür geçirmek zor
ama vücut güzelliği farklı bir olay insanlar helede bizde evlenince o muhteşem fizik oluyor bir duba

ben soruyu yanlış anlamışım..

muhtesem bır vucuda önem verseydim,yaprak dökümündeki mithat kara ya aşık olmazdım dıycektım..:kedi:

gelelim gercek soruya,

ya hem çok akıllıyım:1closedeyes:,hem de bence yani muhtesemim.

ikisini de alayım lütfen...gamyoncuiremsu

benim cewabım zeka.ama bunu en çok erkeklere sorup yanıtını almak isterdim. eminim çoğu güzel bi vücüt diyecektir,kendileri için en çok önemli olan o ya bu yüzden.zekayı tercih edecek az erkek olacağına inanıyorum.ama dediğim gibi bunun cewabını birde onlardan duymak isterdim.

Ayy yav ben yanlis isaretledim sanirim :uhm: (diger demistim) Verdigim tum yanitlar "ZEKAYA" cikiyor

:gitme:Oyumu silmenin bir yolu yokkkk muuu?

Guzel goreceli bir kavram ama vucud degil. Miss gibi kokan bir vucut sekli ne olursa olsun zeka ile suslendiginde degme vucutlara tas cikartir. Iste ornekler prens charles guzelim dunyanin taptigi dianna'ya hem de ona iki oglan cocugu veren biri yerine at suratli Camilla'yi yillarca sevdi. Ya John Lennon O unuyle, guzellikte pek iddiali olmayan Yoko Ono yu secti.

Sadece GUZEL in daima bir cok secenegi vardir. Daha guzeli ya da sadece guzel sevenlerin bir sonrakine kadar avi.

"Sendeki guzellik bes para etmez bendeki bu sevda olmasa" yla da Asik Veysel isin bir baska yonunu mu vurgulamis sizce?

Dunya canlilari arasinda DNA lari en gelismis canli kadinlar olarak biliyorum bilmem yaniliyor muyum!

Ayy yav ben yanlis isaretledim sanirim :uhm: (diger demistim) Verdigim tum yanitlar "ZEKAYA" cikiyor

:gitme:Oyumu silmenin bir yolu yokkkk muuu?

Guzel goreceli bir kavram ama vucud degil. Miss gibi kokan bir vucud sekli ne olursa olsun zeka ile suslendiginde degme vucudlara tas cikartir. Iste ornekler prens charles guzelim dunyanin taptigi dianna'ya hem de ona iki oglan cocugu veren biri yerine at suratli Camilla'yi yillarca sevdi. Ya John Lennon O unuyle, guzellikte pek iddiali olmayan Yoko Ono yu secti.

Sadece GUZEL in daima bir cok secenegi vardir. Daha guzeli ya da sadece guzel sevenlerin bir sonrakine kadar avi.

"Sendeki guzellik bes para etmez bendeki bu sevda olmasa" yla da Asik Veysel isin bir baska yonunu mu vurgulamis sizce?

Dunya canlilari arasinda DNA lari en gelismis canli kadinlar olarak biliyorum bilmem yaniliyor muyum!

Ben de diğer diyorum..Çünkü ikisine de sahibim.Hem zeki olduğum hem fiziğimin çok düzgün olduğu buna üstelik çok sağlam bir karakterim olduğu söylenir..Eğitim,aile yapısı vs yi hiç saymıyorum bile...

Kusursuzmuyum,tabiiki değilim..Hangimiz kusursusuz ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…