• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem bir cilt için öneriler..

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
68
Merhabalar.. 16 yaşındayım ve cildim çok kötü (siyah noktalar, sivilceler, lekeler, yanaklarımdaki sert tüyler..) Bu sorunlarımı yapılacağı taktirde ortadan kaldırabilecek önerileriniz var mı? Gerçekten çok sorun ediyorum, yüzümün ipek gibi bebek gibi pürüzsüz olmasını istiyorum. Önerilerinize ihyitacım var.
Siyah noktaları ortadan kaldıracak, sivilceleri yok edecek, lekeri geçirecek ve tüyleri ortadan kaldırarak muhteşem bir cilde nasıl sahip olabilirim? Hepsine olmasa da sadece bildiklerinize çözümleri yazarsaanız çokçokçok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler ablalarım.

Öncelikle bir cildiye uzmanına gidip cilt tipini analiz ettir..
Söyleyeceği cilt tipine uygun 3 aşamalı işlem yapmalısın..
Temizleme, tonikleme, nemlendirme..

Ben sebamedle yıkayıp toniklememi avene termal su ile yapıyorum, diadermine hassas cilt bakım kremi ile de nemlendiriyorum..
Çok memnunum..

Güzel bir cilt istiyorsan hergün mutlaka temizlemelisin..
Bir zaman sonra siyah nokta falan birşey kalmıyor, yeter ki temizliğini aksatma.. (;

hergün yüzünü temizlemen gerekiyor ama bence doğal sabun tarzı şeyler kullan kimyasallara o kadar yüklenme

Back
X