Muhsin Tatoğlu

Zeukso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
74
0
36
Eskişehir
Arkadaşlar lütfen önceden bilen giden varsa biraz yorum yapabilir mi nasıldır, hangi konularda iyidir?

Bilmem mi..özel dairesine gidersen parayıda basarsan ondan iyi doktor olmaz.İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı. İkinci hamileliğimde ise Muhsin Tatoğluna gittim ve gene düşük..Bir ay sonra kontrole gittim,patoloji sonucuma baktı ve hiç bi sorun yok üç ay bekle ve tekrar hamile kal dedi.Tabii bunu duyunca bağlantıyı kestim.İki düşük yaptığıma göre demekk ki var bir anormallik değil mi?nasıl bir şey yok!sonradan başka bir doktora yönlendik ve eşimde varikosel olduğu ve düşüklerin bu nedenle gerçekleştiği söylenildi.Şükürler olsun eşim ameliyatını oldu ve şuan herşey yolunda.Ben böylelikle tanışık oldum doktorla ama başkasına karşı iyidir bilemem.

slm cnm eşiniz hangi doktora gittide ameliyat oldu ?

Çok iyi hocadır. Her şeyi tane tane, adım adım açıklar. Dedikleri de çıkar. Sıcak kanlıdır. Haftanın her günü, günün her saati hastasının yanındadır. Gerek gördüğünde hastasını başka uzmanlık alanlarına yönlendirmekten de çekinmez. Benim tecrübelerim çok olumlu kendisi hakkında. Elbette gebelikle ilgili süreçler çok hassas. Dolayısıyla herkesin önceliği hem tıbbi tecrübe hem de psikolojik açıdan yanında kendini en iyi hissettiği doktorla yola devam etmek olmalı. Eskişehir civarında doktor arayışınız var ise bir de Muhsin Hoca ile görüşün derim ben şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…