muhit konusunda yardımınıza ihtiyacım var bir bakar mısınız kızlar

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
merhaba kızlar Ankara'da oturuyoruz aşağı yukarı 2 ay sonra eşimin işyerinin taşınmasından dolayı şehir değiştirmek zorundayız ve taşınacağımız il İstanbul daha önce hiç bulunmadığımız bir şehir o yüzden çekincelerimiz var... öncelikle işyeri anadolu yakasına taşınacak bize ikamet için güzel olduğu söylenen yerler başta çekmeköy sonra ümraniye (şerifali özellikle) buralara bakıyoruz kiralardan bize uyanı da var uymayanı da tabii ama hiç bilmediğimiz yerler olduğu için buraların iyi olan muhitleri nerelerdir çevre olarak yani tamamen dağın başı olmasın güvenilir olsun (tabi heryerde herşey olabilir ama hiç bilmediğiimiz bir şehir olunca) ataşehir çok güzel ama çok pahalı ben evhanımıyım bir tek eşim çalışıyor...

biz bu iki yere odaklandık eşimin iş yeri ümraniyede olacak ona göre tavsiye edebileceğiniz yerler var mı paylaşırsanız çok sevinirim iki hafta sonra keşif için bi gidicez oralara sizlerin söylediği yerler de bizi ona göre yönlendirir...

şimdiden teşekkür ederim...

ilk kez konu açtım umarım doğru yere açmışımdır

Allasen bilen birileri yazsın yav zaten gurbetteyim iyice gurbetlere gidicem sebep olanlar utansın ayyy isyanlara geldim yine bir yıllık gelin indiğim evcağzımın tadını bile çıkaramadım

ümraniyede olacaksa iş yeri çekmeköy mantıklı...
şerifalide mantıklı..
ataşehir biraz pahalıdır evet..
buyrun içerenköye gelin....
içerenköyde ataşehire bağlı ve gayet merkezi....
ulaşım rahat..
gece gündüz hayat var..
çekmeköyden ve şerifaliden daha güzel..
kiralarda uygun uçuk değil...
ayrıca heryere ulaşım var...

Bence Şerifali, Tatlısu, Çakmak,Çamlık bu mahalleleri öneririm hepsi yanyana zaten ve ümraniyeye 10 dk ayrıca butun yapılar yeni bikaç senelik daireler kiralar 600 800 arası.çekmeköy derseniz yol 1 saate çıkabılır malum ıstanbul trafik, Ataşehir ve İçerenköyü kendi arabanız yoksa tavsiye etmem çünkü direk vasıta yok ümraniyeye yani toplu taşımaya ters.

çok teşekkür ederim kızlar çok yardımcı oldunuz içerenköy listemize alındı gece gündüz hayat olması gayet işimize gelir biz de şuan ona benzer bir yerde oturuyoruz... ümraniyeye yakın olan yerlerin hepsi de yanyana demek keşif için gidince rahatlıkla bulucağız anlamına gelir arabamız var ama işe yakın olması yine de önemli tabiki, yürüme mesafesi bulabiliriz inşallah kiralar bizim düşündüğümüz gibi sanırım... verdiğiniz bilgiler çok işimize yaradı teşekkür ederim:KK16:

X