merhaba kızlar Ankara'da oturuyoruz aşağı yukarı 2 ay sonra eşimin işyerinin taşınmasından dolayı şehir değiştirmek zorundayız ve taşınacağımız il İstanbul daha önce hiç bulunmadığımız bir şehir o yüzden çekincelerimiz var... öncelikle işyeri anadolu yakasına taşınacak bize ikamet için güzel olduğu söylenen yerler başta çekmeköy sonra ümraniye (şerifali özellikle) buralara bakıyoruz kiralardan bize uyanı da var uymayanı da tabii ama hiç bilmediğimiz yerler olduğu için buraların iyi olan muhitleri nerelerdir çevre olarak yani tamamen dağın başı olmasın güvenilir olsun (tabi heryerde herşey olabilir ama hiç bilmediğiimiz bir şehir olunca) ataşehir çok güzel ama çok pahalı ben evhanımıyım bir tek eşim çalışıyor...
biz bu iki yere odaklandık eşimin iş yeri ümraniyede olacak ona göre tavsiye edebileceğiniz yerler var mı paylaşırsanız çok sevinirim iki hafta sonra keşif için bi gidicez oralara sizlerin söylediği yerler de bizi ona göre yönlendirir...
şimdiden teşekkür ederim...
ilk kez konu açtım umarım doğru yere açmışımdır
biz bu iki yere odaklandık eşimin iş yeri ümraniyede olacak ona göre tavsiye edebileceğiniz yerler var mı paylaşırsanız çok sevinirim iki hafta sonra keşif için bi gidicez oralara sizlerin söylediği yerler de bizi ona göre yönlendirir...
şimdiden teşekkür ederim...
ilk kez konu açtım umarım doğru yere açmışımdır