Merhaba bayanlar, belki biliyorsunuzdur kat sayı kalktı. (Hepimze hayırlı olsun ) Ben meslek lisesi mezunu bir öğrenciyim.. 2 yıllık eğitimim hala devam ediyor.(son dönemim) 2 yıllığı bitirdikten sonra DGS ile allah kısmet ederse 2yıl üstüne işletme okuyarak devam etmek istiyorum.. Fakat bunun dışında son bir kaç yıldır ki hayallerimi süsleyen bir mühendislik dalı var ; endüstri mühendisliği.Meslek liseliyim, matematiğe dair pek bir şey bilmiyorum ama çalışıyorum önümde nereden baksanız 2 sene var matematik öğrenmek adına.. (dgs'yi ilk senede kazanamazsam bir daha girmicem direk össye hazırlanıcam) Sizce başarabilir miyim? Yoksa hayal olarak mı kalır? Para, geçen zaman derdim yok. Tek korkum başaramama korkusu.. İşletme/ekonomi alanına çok meraklıyım ve bunu en üst seviyeye taşımak istiyorum, endüstride okuyan ya da matematiği benim gibi hayatı boyunca es geçipde artık şeytanın bacağını kırmak isteyen/Kırmış birileri var mı .. Hayal mi görüyorum, gerçekleştirebilir miyim.. Cevaplarsanız cok sevinicem tesekkürler..