Mühendisliğe alışamadım bunalımdayım yardımmmm :(((

Serayyerdemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
7
0
Kızlar tam 3 yıl sınava hazırlandım ve istediğim bölümlere puanim yetmeyince mühendislik yazmak zorunda kaldım buna üzülürken bir de hem ailem hem de etrafimdakiler kazandığım bölüme burun kıvırdılar çok kırıldım iki yıl oldu hala çok üzgünüm hem isteksiz olduğum için zorlanıyorum hem de hala çevremdekiler gözümün içine baka baka küçümsüyorlar beni artık okula gitmek bile istemiyorum bu saatten sonra bitirmekten başka çarem yok ama canıma tak etti düşündükçe ağlıyorum hiç başarılı olamayacağımı ve hatta işsiz kalacağımı ve hep ezileceğimi düşünüyorum kendime güvenim kalmadı.Zaten sınıftakilerle de hiç aram yok çok çekingen davrandım mutsuz olduğum için:KK43: Hiçbirşeyden tat alamıyorum artık:KK43: bi akıl verin bana tükendim üzülmekten :KK43::KK43:

Nekadar şanslisin ama ailen neden burun kiviriyor anlamadim:/ kolunda altın bilezik in var farkına varmalisin. Benim eşim de mühendis ve şuanda çok büyük bir Holding'in bünyesinde çalışıyor şartları güzel ve ve kardeşim de mimar veya mühendis olmak için çabalıyor önümüzdeki sene o da sınava girecek. Canım hayat senin ,çevrendekiler yok bu bölümü istemiyordu diye senide üzme ye kimsenin hakkı yok aaa sastim kaldım ya valla. Eşim bilgisayar mühendisi ve biz yurt dışında da yaşadık orda da çalıştı ve ve genel Müdürlüğe kadar gidebiliyorsun. Sakın üzülme aksine mutlu olman lazım senin

işsiz kalmazsın merak etme. bende elektrik elektronik mühendisiyim çok bayılarak okumadım bölümümü.
hatta ne olur ne olmaz diye 2. üniversite olarakta aöf işletme okudum.
ama hep şükrederim çok şükür güzel bir mesleğe sahibim kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum diye.
neredeyse hiç işsiz kalmadım işsiz kaldığım süreler kendi isteğimle işsiz kaldığım sürelerdi teklifler vardı ama ben kpss çalışmayı tercih ettim özeldeki işimden ayrıldım.
ailen neyini beğenmedi bilmiyorum tıp mı istiyorlardı.
kendine üzülmek sana bir şey kazandırmaz ya inat edip bölümünü bitireceksin yada yeniden hazırlanıp sınava gireceksin. kendi kendini hangisini daha çok istiyorsan ona göre motive etmelisin.
bu iş kalın bir kitabı okumaya benziyor. sayfaları saydıkça gözünde büyüyor ama sayfa saymayı bırakıp bir yerden başlarsan bir bakmışsın ki kitap bitmiş. :KK66:

işsiz kalmazsın merak etme. bende elektrik elektronik mühendisiyim çok bayılarak okumadım bölümümü.
hatta ne olur ne olmaz diye 2. üniversite olarakta aöf işletme okudum.
ama hep şükrederim çok şükür güzel bir mesleğe sahibim kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum diye.
neredeyse hiç işsiz kalmadım işsiz kaldığım süreler kendi isteğimle işsiz kaldığım sürelerdi teklifler vardı ama ben kpss çalışmayı tercih ettim özeldeki işimden ayrıldım.
ailen neyini beğenmedi bilmiyorum tıp mı istiyorlardı.
kendine üzülmek sana bir şey kazandırmaz ya inat edip bölümünü bitireceksin yada yeniden hazırlanıp sınava gireceksin. kendi kendini hangisini daha çok istiyorsan ona göre motive etmelisin.
bu iş kalın bir kitabı okumaya benziyor. sayfaları saydıkça gözünde büyüyor ama sayfa saymayı bırakıp bir yerden başlarsan bir bakmışsın ki kitap bitmiş. :KK66:
çok doğru söylemişsin evet herkesin gözü daha yüksekteydi o yüzden adapte olamadım ben de zaten bu saatten sonra bırakamam da ona da karşı çıkarlar bi şekilde bitirmeye çalışacam:KK43:

X