- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm teşekkür ederimGerekli evraklarla maliyeye gidip, ikametgahınızı işyeri olarak gösterip bildirim yaptırırsınız. Bir iki güne mal olur. İlgili vergi dairesine ödemelerinizi o şekilde yaparsınız ama bir smmm Bulmak işinizi kolaylaştırır. Sizi yönlendirirler tabiki.
Bende bugun araştırdım bagkur odemesi işi iyice bozuyor yanı zorunlu mu bilmıyorum eşimden ssk var bagkura niye para veriyim. Bazı yerlerde evden satış yapan kadınlar vergiden muaf oluyor diye okudum ama belli şartları varmış. Ya işe daha yeni başlıyorsun sonuçta malzeme al bi dünya para bide önümüze resmen duvar koyuyorlar vergisi kdv bagkuru çok saçma geloyor ben daha ilk başlarda ne kazanıcam ki bunları ödüyebiliyim olmazsa o kadar paramız boşuna gidiyor . Ben vazgeçtim sayılır ama vergi dairesine gidicem bigun iyice öğrenmek için.Merhaba
Ben de internet Butiği açıp kıyafet satmak istiyordum.
İlerleyen ilerledikten gelir arttıktan sonra şirketleşme yoluna giderim diyordum. Öyle olmuyormuş demek ki
Ya kazanamazsam da bu işten vazgeçmek zorunda kalırsam yaptığımız masraf ne olacak? Ya kazancım vergi muhasebeci Bağkur ödemelerini karşılamazsa..
Yani hiç deneme süreci falan yok mudur bu işin
Şirketleşmeden de kargo anlaşması yapılamıyor kapıda ödeme vs olmuyor sanırımEn azından bi süre versinler bakalım işi iletleticekmiyiz yoksa bırakıcaz mı en azından ozamn kaybımız az olur. Böle şirket aç muhasebe tut vergi öde fatura kes olan paramızda gidiyor.
Evet olmuyormuş ben ilk kargomu teslim etmeye gittiğimde öğrendim bütün bunları anlaşma yapmadan göndersende ufakcık ürün için 25 tl istediler hem karım olmuyor hemde tehlikeliŞirketleşmeden de kargo anlaşması yapılamıyor kapıda ödeme vs olmuyor sanırım
Nasıl olacak bilemiyorum
Öğrendiklerini benimle de paylaşır mısın
Evet olmuyormuş ben ilk kargomu teslim etmeye gittiğimde öğrendim bütün bunları anlaşma yapmadan göndersende ufakcık ürün için 25 tl istediler hem karım olmuyor hemde tehlikeli
Ooo neler neler o zaman kolay değil bu iş ben de gidip sorayım bir vergi dairesine o zaman canım yaMuhasebeciye gerek varmış defter tutuluyormuş. Evinin bir odasını göstererek şahıs şirketi kurabılıyorsunuz eve gelip kontrol edildikten sonra onay veriliyormus. Ödemeler çok evde şirket açmak için muhasebeci açılış yapması laZımmış 1000 tl geçermiş bjnun defteri damgası faturası muhasebe ücretleri bağkuru 3 ayda bir vergisi ve yıllık vergisi yeni başlıcak birisi için çok fazla ve tehlikeli . Şuana kadar öyle bişey duymadım sadece vergi muafiyeri olabılıyormuş oda sadece çevrene rahat satış yapabılıyorsun için içine internet girerse muaf belgen iptal oluyor ve sattıgın ürün kadar para cezası alıyormussun .
Eskiden muhasebede çalışan arkadaşından öğrenmiş eşimOoo neler neler o zaman kolay değil bu iş ben de gidip sorayım bir vergi dairesine o zaman canım ya
Sana bunları vergi dairesinde mi söylediler
Bence vergi dairesine bizzat giderek öğrenmen daha iyi. Dediğim gibi istedikleri belge üç tane altı üstü. Halbuki internette ohoooo neler neler yazıyordu.Eskiden muhasebede çalışan arkadaşından öğrenmiş eşim