Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ii akşamlar kızlar benm büte iktsat muhasebe ve hukk kaldı hangi kitabı önerrsnz özellkle muhasebeyi anlamm için ne yapmalıyım lütfenn benm bulndgm şehirde kurs yokk başka nasıl ögrene bilirim muhasebeyi ama gerçekten :gitme:
ii akşamlar kızlar benm büte iktsat muhasebe ve hukk kaldı hangi kitabı önerrsnz özellkle muhasebeyi anlamm için ne yapmalıyım lütfenn benm bulndgm şehirde kurs yokk başka nasıl ögrene bilirim muhasebeyi ama gerçekten :gitme:
ewt canm büyük ihtimalle murat yayınlarını alcammm valla bu bütte vermeliyim nasl olcak bilmiyom çoçuk ev off offf tam tatil zamnııı ama lmaz: çalışıcamm
Arkadaşım murat yayınları çok iyi bi okuyup ardından testini çözüyosun zaten sınavdaki sorularla murattaki sorular bana çok benzer geliyo inş. geçersin kolay gelsin
Arkadaşım murat yayınları çok iyi bi okuyup ardından testini çözüyosun zaten sınavdaki sorularla murattaki sorular bana çok benzer geliyo inş. geçersin kolay gelsin
saol canm yanı artık tek yapmam gereken murat yayınlarını almak olcak hiç birşey anlamıyorum canm nasl yapcam nasl halletcem bi fikrimde yokk mafoldumben
saol canm yanı artık tek yapmam gereken murat yayınlarını almak olcak hiç birşey anlamıyorum canm nasl yapcam nasl halletcem bi fikrimde yokk mafoldumben
benimde bu ikinci üniversitem ve hazırlıkdaydım bu yıl...ama ilkinden alanım çok farklı işletmedeyim şimdi o yüzden dersler çok farklı geldi..çok zorlandım ...bende muhasebeyi bütünlemede halletmek istiyorum...
ama içimde hiç çalışma isteği bile kalmadı nası yapcam bilmiyorum:gitme:
sende umarım halledersin...:teselli: